Heavenly
Gümüş Üye
Hajilar ets oynayan varsa tek oynadigim oyun ets .d
Konvoy yapak .p
Var da o oyunu klavye ile oynamak istemiyorum direksiyon seti ile keyfi çıkar o oyunun :şekil:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hajilar ets oynayan varsa tek oynadigim oyun ets .d
Konvoy yapak .p
Var da o oyunu klavye ile oynamak istemiyorum direksiyon seti ile keyfi çıkar o oyunun :şekil:
arkadaşlar half-life atar mıyız, serverlar hala açık. :cici:
Nostalji varsa her türlü pisliğe varım :sen:
:mks:
He he çok varsın olum kaç zamandır geldiğin mi var :hıı::mks:
Kardeşim koskoca trendyol deposu taşınıyor yoğunluk var bittik 2 haftadır :nee: Son 1 hafta kaldı orada düzeni bi oturtalım sonra akıyoruz senle :o1:
O değil de. Bir ara davet yolla da kelimelik oynayalım. Seninle oynamak zevkli.For honor da 2v2 atacak baba yiğit aranıyor, karşımıza çıkacak dayak yemeye hevesli arkadaşlar var mı?
For honor da 2v2 atacak baba yiğit aranıyor, karşımıza çıkacak dayak yemeye hevesli arkadaşlar var mı?
Akşama belkibu arada twitch prime ile çok güzel bi pubg skin seti alabiliyorsun bedavaya bu akşam 9 a kadar al sonra bitiyor 1 aylık aldım ben sonra iptal edicem
![]()
O değil de. Bir ara davet yolla da kelimelik oynayalım. Seninle oynamak zevkli.![]()
Bırak bu akşama ayaklarını, gidip geta vaystide araba çalacan demi yine?
Yanına birisini daha bul, biz iki kişiyiz ve güzel dayak atıyoruz![]()
Olur öyle arada. Pamphilos diye atarsın davet istediğin zaman.Yenilmekten keyif alan insanlara imreniyorum, oynayalım bi ara reyiz ( :
gta5 de stres atıyorum ne olmuş olum ya :şekil: