Forumsal Oyun Severler Grubu

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Beni şimdilik tatmin etti. İstediğim şeyler epey indirimde. Ama yine de var bir eksiklik. Steam'e dua edelim çünkü Origin falan direkt euro bazlı satıyor, üzüyor bizi.

Yokmu bi pk server beyler.
Steam nedir ya saçma sapan oyunlar bitirdiniz online oyun kültürünü :T:
NT ve ST atmayı özledim.
DB Priest olup 1 partyi arkamda koşturup subside atıp artistlik yapmayı özledim.
8v521332 atmayı özledim.
Çok iyi slayt atar iyi komut veririm beyler.
Şöyle geriye dönüp bakıyorumda zamanında çektiğim pk ve vs videoları izleyip hasret gideriyorum.
Hani meraklıları varsa işten güçten pek fırsat yok ama hafta sonları oynayabiliriz.
Çok özledim çok.
Beni saberlerde ateşin orda koxpa bırakmış İron Crossbow havası verip Bow takmış slota trol warior çekmiş nesil anlar.

Eğer olurda emeklilik günlerimi görürsem çok sağlam kıvamında bir pk server açacağım :T:

Ya bu steam benim her banka kartımı reddediyor var mı bunun çözümü? :anla:

hellblade: seuna's sacrifice aldım, steam yaz indirimleri benim için bitmiştir. :cici:

Ryse son of rome, gladyatör filmini izleyenler varsa o filmin bire bir harika bir oyunu 7 liraya düşmüş 2 kere bitirmiştim, 3. Seferi steam üzerinden yaparım artık ayrıca online arena muhabbeti de var.

arkadaşlar papara aracılığıyla yapacağınız 50tl ve üzeri steam alışverişine 10tl iade veriyorlar. garanti bankası kart sahipleri de garantione uygulaması üzerinden ilgili kampanyaya katıldığında 15tl iade var, bilginize. :cici:

Sorun üşengeçlik değil en az 10 farklı kart denedim ama yok yani alamıyorum ona deli oldum sorun ne........ :liv:

ne annıonuz la bu oyunlardan diyen kişi olmak isterdim ya şimdi eve gidip oyun oynicam mesela yaş kaç oldu piiiüü

Geri