Forumsal Oyun Severler Grubu

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Path of exile dediniz aklıma nedense Clive Barker's Jericho geldi :D bi yerden bulup da oynayayım onu yine :D

aa böyle bi konu mu varmış, yeni gördüm. herkese selam, xbox edinince pc oyunculuğunu bıraktım ki bilgisayarım da çok iyi değildi zaten. farcry 5, watchdogs 2, gears of war 4, sunset overdrive, red dead redemption'da takılmak isterseniz gametag'ım Dtexy, ekleşelim. :cici:

yok yau ne gerek var hc ye yeni sayılırım :D

Ben 3-4 tane karakteri çok sacma öldürünce geri sc'ye dönüp herşeyi temizledim

Path of exile dediniz aklıma nedense Clive Barker's Jericho geldi :D bi yerden bulup da oynayayım onu yine :D

chris wilson > clive barker
çok uzun yıllardır yaptıkları oyunla bu kadar ilgilenip communitynin takdirini kazanan baska firma görmedim GGG

aa böyle bi konu mu varmış, yeni gördüm. herkese selam, xbox edinince pc oyunculuğunu bıraktım ki bilgisayarım da çok iyi değildi zaten. farcry 5, watchdogs 2, gears of war 4, sunset overdrive, red dead redemption'da takılmak isterseniz gametag'ım Dtexy, ekleşelim. :cici:

Aklıma geldi

TOPH54.jpg

Konunun ilk sayfasına eklendi xbox name tagın ^^ , ben varsam böyle şeyler her zaman olur amaç güzel bir ortam oluşturmak sonuçta ögy :p

fifa 18 oynayan varsa gelsin oyundan sogutayim.

origin: buzlu_ve_sek

Ekledim kardeşim ilk mesaja senin de origin adını

Telefondan kesmiyor artık iyi bir pc lazım

Bence de pc nin tadı başka.

Ben 3-4 tane karakteri çok sacma öldürünce geri sc'ye dönüp herşeyi temizledim

chris wilson > clive barker
çok uzun yıllardır yaptıkları oyunla bu kadar ilgilenip communitynin takdirini kazanan baska firma görmedim GGG

Aynen öyle tebrik etmek gerek

ekimde 2.si çıkıyor neamish, yemiyor içmiyor para biriktiriyorum hususi banka hesabı açtım ahdhdjska ÇÜNKÜ OYUN 369 TL. :ygmr:

teşekkür ederin heavenly. fernandoyla gta5'e girdiğimiz zamanları anımsadım duygulandım, adam mülakatsız şirketinde işe aldıydı şu yüreğin kocamanlığına bak. :cici:

ekimde 2.si çıkıyor neamish, yemiyor içmiyor para biriktiriyorum hususi banka hesabı açtım ahdhdjska ÇÜNKÜ OYUN 369 TL. :ygmr:

teşekkür ederin heavenly. fernandoyla gta5'e girdiğimiz zamanları anımsadım duygulandım, adam mülakatsız şirketinde işe aldıydı şu yüreğin kocamanlığına bak. :cici:

En son 299 'a düşmüştü. Yanlış mı hatırlıyorum.

Şunları şuraya bırakayım da arkadaşlar global hesap görsün :cici:

Sene 2015 ve sene 2018 değişen tek şey nick ve avatar ^^
59b088bd7d64673c641ed4f189679bf2.jpg
f68a8d57744517e908a4c6bfa0362a24.jpg

Geri