Grifikir
Altın Üye
Path of exile hc mi ?
yok yau ne gerek var hc ye yeni sayılırım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Path of exile hc mi ?
yok yau ne gerek var hc ye yeni sayılırım![]()
Path of exile dediniz aklıma nedense Clive Barker's Jericho geldibi yerden bulup da oynayayım onu yine
![]()
Telefondan kesmiyor artık iyi bir pc lazım
aa böyle bi konu mu varmış, yeni gördüm. herkese selam, xbox edinince pc oyunculuğunu bıraktım ki bilgisayarım da çok iyi değildi zaten. farcry 5, watchdogs 2, gears of war 4, sunset overdrive, red dead redemption'da takılmak isterseniz gametag'ım Dtexy, ekleşelim. :cici:
aa böyle bi konu mu varmış, yeni gördüm. herkese selam, xbox edinince pc oyunculuğunu bıraktım ki bilgisayarım da çok iyi değildi zaten. farcry 5, watchdogs 2, gears of war 4, sunset overdrive, red dead redemption'da takılmak isterseniz gametag'ım Dtexy, ekleşelim. :cici:
fifa 18 oynayan varsa gelsin oyundan sogutayim.
origin: buzlu_ve_sek
Telefondan kesmiyor artık iyi bir pc lazım
Ben 3-4 tane karakteri çok sacma öldürünce geri sc'ye dönüp herşeyi temizledim
chris wilson > clive barker
çok uzun yıllardır yaptıkları oyunla bu kadar ilgilenip communitynin takdirini kazanan baska firma görmedim GGG
Ekledim kardeşim ilk mesaja senin de origin adını
benden sonra yazanları ekledin beni eklemedin ayıp ayıp orda adımı görmek istiyorum
steam linki atsanaevde değilim steam profilinden bakamıyorum
ekimde 2.si çıkıyor neamish, yemiyor içmiyor para biriktiriyorum hususi banka hesabı açtım ahdhdjska ÇÜNKÜ OYUN 369 TL. :ygmr:
teşekkür ederin heavenly. fernandoyla gta5'e girdiğimiz zamanları anımsadım duygulandım, adam mülakatsız şirketinde işe aldıydı şu yüreğin kocamanlığına bak. :cici:
hee bende şifremi bilmiyorum evde kayıtlı giriyor direk akşam eklersin o zaman olur![]()
Ben forumu seferber edip kendime güzel bir pc aldım oyun için. Sen de yapabilirsin bence. :anla:
Ne aldın memnun musun :p