Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Normal şartlarda telefon numarası tek başına sorun olmaz.Ya susayım susayım diyorum da olacak gibi değil dayanamıcam. Her ne kadar olayların aşırı dışında olsam da şu konuyu anlayamıyorum: biz kimiz ki kişisel verilerimiz bu kadar değerli ve önemli? Telefon nolar dağıtılıyor e ne var bunda, istemiyorsan engelle geç? Ki o zaman en başta hiç kimseye verilmeyecekti bu kadar endişe duyuluyorsa. Ha yasa dışı yollarla elde edildiyse de ne olabilir yani en fazla telefon numarası ile?
Özel hayat araştırılıyor deniyor, ne bu ki bu kadar sır olacak? Nolmuş merak ediliyorsa?
Yani çok basit düşünüyorum ama anlayamıyorum bu kaygıyı asla. Bu kadar da korkuluyorsa girmeyin kardeşim sanal medyaya.
Kim o uzgun pandamşu elemanın olaylara kendini dahil etmesi.. ilgi çekmek için kendini bu kadar parçalama sözünü bir kez daha yüzüne vurmak lazım sanırım.
makarna yaptığın.Kim o uzgun pandam
İlk temasta herkes birbirini vurur isooKüslüklere son verin, barışın. Sarılalım birbirimize.
Küslüklere son verin, barışın. Sarılalım birbirimize.