Bilgilendirme Forumsal Devir ve Yeni Süreç Hk.

• Kullanıcı RK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Duyurular
Featured
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamlar arkadaşlar,

Forum hacklendi, Swat’a darbe yapıldı, yönetim binasını ele geçirdik falan diye giriş yapacaktım ama daha noter var, çay var, imza var… o işler o kadar kolay değilmiş 😄

Şaka bir yana;

Bildiğiniz üzere bir zamandır forumdayım ve bir süredir de yönetimde elimden geldiğince destek olmaya çalışıyordum. Yazılım da mesleğimin bir parçası olduğu için forum adına faydalı olabilecek ne varsa elimizi taşın altına koyduk, koymaya da devam ediyoruz.

Swat tarafından benim sunduğum satın alma teklifi, onun da yoğunluğu sebebiyle kabul gördü ve forum yönetimi tamamen bana geçmiştir.

Yaklaşık 1 haftadır da geri planda yönetim yapılanmasını oluşturmaya çalışıyorum. Durumdan haberdar olan birkaç arkadaşımız vardı zaten. Gelinen noktada yaptığımız fikir alışverişleri sonucunda HHA @HosgeldinHarunAbi , @Lefty ve @No Pasaran da yönetim sürecine dahil olmuştur. Kendilerine buradan da bir kez daha teşekkür etmek isterim.

Bu isimlerin adil ve tarafsız duruşunu zaten çoğu kişi benden daha iyi biliyor. Forum içerisinde alınacak kararlar tek kişinin iki dudağı arasında olmayacak. Ben dahil herkes ortak akıl ve yönetim çizgisinde hareket edecek.

Özellikle HosgeldinHarunAbi’nin hem karakteri, hem olaylara yaklaşımı hem de hukuk tarafındaki bilgisi bu süreçte forum adına önemli bir güvence olacaktır.

Neler değişecek kısmına gelirsek; kullanım tarafında kimseyi yoracak, alışkanlıkları bozacak bir değişiklik düşünmüyoruz. Daha çok geri planda yeni üye kazanımı, teknik geliştirmeler ve forumu ileri taşıyacak yatırımlar yapılacak.

Aklımda fikirler var ama şimdiden büyük büyük konuşup beklenti satmak istemiyorum. Önce düzeni tam oturtup sonra adım adım ilerlemek daha doğru geliyor.

Şunu herkes net olarak bilsin;
Bu forumda hiç kimseye eşe dosta göre işlem yapılmayacak. Kimsenin sözüyle, gazıyla, yakınlığıyla hareket edilmeyecek. Son yaşanan olaylar dahil olmak üzere her konu elimizden geldiğince tarafsız şekilde yeniden değerlendirilecek.

Amacım kimseyle savaşmak ya da kutuplaşma yaratmak değil. Tam tersine forumun eski samimiyetini koruyup daha düzenli, daha oturmuş ve daha keyifli bir yer haline getirmek.

Burada ayrıca özellikle @Swat’a ve @Omen’e de teşekkür etmek istiyorum. Bu forum için yıllardır emek verdiler, zaman harcadılar, stres yaşadılar. Aramızdaki dostluk baki, ortada bir küslük ya da düşmanlık yok. Sadece artık bayrak değişimi diyelim..

Bu yüzden eski yönetime yönelik gereksiz ithamlar, ortamı gerecek söylemler ya da şu şöyleydi bu böyleydi tarzı polemikler oluşturulmasını da doğru bulmuyorum. Dün emek veren insanlara bugün sırt çevirmek kimseye yakışmaz. Güzel olan ne varsa devam ettirip, eksik gördüğümüz yerleri de birlikte düzeltmeye çalışacağız.

Forum içi olsun forum dışı olsun, elimden ne geliyorsa yapacağım. Hata da yaparız, eksik de kalırız ama en azından niyetimiz forumu ileri taşımak olacak.

Şimdiden herkes için hayırlı olsun 🙂

Hayırlı olsun. Yönetim ekibi güzel.
Başarılar dilerim.

Tebrikler, yeni yönetime başarılar

Miray Daner Wedding GIF by TRT

Hayirli ugurlu olsun. -amin-💫

Forumun; bol kahkahali, eglenceli, huzurlu, kaossuz 1ortam olur insaallah cokca amin. ✨️🪄✨️

Hayırlı olsun insallah : )
Kırmızı renk bosa çıktıysa alabiliyo muyuz .p

Uff onu da hemen kapmislar 🙄

hayırlı olsun rk keşke vaktinde seninle aramı iyi tutsaydım çok pişmanım
öncelikle merak ettiğim konu şu
yeni yönetim anlayışı ayak fotoğraflarımı özgürce sergilemem ve fanlarıma kendilerini daha iyi ifade edebilecekleri bir ortam tanıyacak mı yoksa despot gerici zihniyetlerce linçlenmeme göz mü yumacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri