Forumsal Amatör Sesler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
yeteneğiniz yoksa meşgul etmeyin arkadaşlar, belki ön sayfalarda keşfedilecek yeteneklerin önüne geçiyorsunuzdur...
gideeeen her sevgiilinin ardııındaaaaaaaaaan heeeep biiizz olduk eeel salllaaayaaaaaaaaan

yeteneğiniz yoksa meşgul etmeyin arkadaşlar, belki ön sayfalarda keşfedilecek yeteneklerin önüne geçiyorsunuzdur...
gideeeen her sevgiilinin ardııındaaaaaaaaaan heeeep biiizz olduk eeel salllaaayaaaaaaaaan

ben atarsam utanırsınız o yüzden uzak duruyorum konudan tşk :D

Silinmiş olanları dinleyememek beni üzdü. Olanlar ile idare edeceğiz :emoji_stuck_out_tongue: ben de katılım sağlamayı düşünüyorum.

@Aze ölü taklidi yapma azem gel şu konuya artık akfdajfsdjasdj

Konudan haberim var keke. Zaten karga benden kopya çekti...
Ama müsait olamadım ne herkesi dinlemeye ne de ses atmaya.
Ayarlayacağım kısa zamanda.
@Karga helal be ne güzel tutmuş konu...
Dinleyeceğim yarın sesleri baştan sona...

Evet muhasebecimiz @Oggy bey ile görüşüp, iban üzerinden belli bir ücret ödeyerek sesinizle katılım sağlayabilirsiniz.

para herkezde olmayabilir hayır iyilik yapılsanız ne olur sömürücük bu kiminin ibanı bile yoktur belki. Herkeze başarılar öyleyse....

Peki öyleyse ilk sayfada varolan link üzerinden ses kaydınızı yapıp paylaşın madem, beğenirsek ücretsiz ses atabilirsiniz.

bana mahsus olursa ayrımcılık olur ama ya herkeze olmalı ki başarılar dileyeyim. tamam bi deneyim linkten....

Geri