Heisenberg
Altın Üye
ne cevherler varmış be forumda
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu forumda üyeler neler oldu kaçmadı, senin sesinle de kimse kaçmaz.
imza melo.
Hocu ben de katiyen oyle yetenekler yok.bahtiyar en azında galatasaray tezahüratı söyle melo yu kırma
yeteneğiniz yoksa meşgul etmeyin arkadaşlar, belki ön sayfalarda keşfedilecek yeteneklerin önüne geçiyorsunuzdur...
gideeeen her sevgiilinin ardııındaaaaaaaaaan heeeep biiizz olduk eeel salllaaayaaaaaaaaan
ooo şşşt 1 2 3 cimbombom sadece bu kadarcıkHocu ben de katiyen oyle yetenekler yok.Keske olaydi ya.
![]()
buyrun atın ve tekrarlayın ''merhaba ben hayzınbörrrgghhhggk''ben atarsam utanırsınız o yüzden uzak duruyorum konudan tşk![]()
buyrun atın ve tekrarlayın ''merhaba ben hayzınbörrrgghhhggk''
buyrun atın ve tekrarlayın ''merhaba ben hayzınbörrrgghhhggk''
Evet muhasebecimiz @Oggy bey ile görüşüp, iban üzerinden belli bir ücret ödeyerek sesinizle katılım sağlayabilirsiniz.
para herkezde olmayabilir hayır iyilik yapılsanız ne olur sömürücük bu kiminin ibanı bile yoktur belki. Herkeze başarılar öyleyse....
Peki öyleyse ilk sayfada varolan link üzerinden ses kaydınızı yapıp paylaşın madem, beğenirsek ücretsiz ses atabilirsiniz.