Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kevser suresi oku canım, çocukken ezberleyip unuttuğum tek sure. Ses kalitesi gayet iyi, şimdiye kadar şikayet eden tek kişisin.Size güzel bir sure okurdumda ses kalitesi güzel değilmiş.
önce telefona kayıt yapıp yüklersen kalite kötü değil.Size güzel bir sure okurdumda ses kalitesi güzel değilmiş.
Tek ben şikayet ediyorsam ben mi suçlu oluyorum adsfsxccKevser suresi oku canım, çocukken ezberleyip unuttuğum tek sure. Ses kalitesi gayet iyi, şimdiye kadar şikayet eden tek kişisin.
Hümoşummmm ben sana derim özel olarak xdDemem asla asla ahahahahahaha. Sen Hümoşummmmmmm desene asıl. <3
asbafjmsadj Fatiha'yi bilmeyen mi var. 2 yasinda cocuklar biliyor artik. Genc nesil zehir.@Serasker ağzına sağlık, ama bilgilendirme yapsana yahu. Hangi sure bilmeyenler olabilir, yada sure ne anlatıyor. Gençler hep ateist oldu son dönemlerde, anlatmak gerek.
Pardon ya benim ses kötüymüs. Bende diyorum bu site çok kötü kayıt ediyor.