Olur başka isteğinYabani sende söyle....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Olur başka isteğinYabani sende söyle....
Şişyt O kız..
O zamana kalmam beyim, siz de uslusunuz zaten :pbu kayıt yutuba götürür bizi ve fark eder-fark etmez contra videosuna ulaştırır...
böyle bataklara sürüklemeyin bizi![]()
kimsenin kabulüne ihtiyacımız yok... nazara geldim sanırım en son kayıttan beri aksırıp tıksırmaktan ses tellerim aşndı...Melo bize bir sarki soylese fena olmaz mi? Gey falan ama olsun kabullenecez artik.![]()
Kalbimi kirdin. Gidiyorum.kimsenin kabulüne ihtiyacımız yok...
sen alıntılarken edit yapmıştım... yine de sen bilirsin giiit giiit giiit giiiit me dur ne olur diyecek halimiz yok, sezen aksu değiliz.Kalbimi kirdin. Gidiyorum.
sen alıntılarken edit yapmıştım... yine de sen bilirsin giiit giiit giiit giiiit me dur ne olur diyecek halimiz yok, sezen aksu değiliz.
madem öyle sen söyle bahtiko, biz bizeyiz.Dedim Melo yapmaz ama yapti. Iyi ki editten once gordum. Demek neler neler soyleyecektin .....
Niye bro?artık ses kaydı atmıyanlarla muhattap olmuyeceğim. xs yazıp cızsınler
madem öyle sen söyle bahtiko, biz bizeyiz.
bu forumda üyeler neler oldu kaçmadı, senin sesinle de kimse kaçmaz.Ben ne anlarim sarki soylemekten Melo.Uyeleri kacirmanin alemi yok simdi.