Forumsal Amatör Sesler

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Paylaşımların hepsi ayrı bir güzel fakat @Karga seni ayrıca tebrik ederim, en azından karga bir sesin olmadığı ortaya çıkmış oldu.:)
Başarılar...

Paylaşımların hepsi ayrı bir güzel fakat @Karga seni ayrıca tebrik ederim, en azından karga bir sesin olmadığı ortaya çıkmış oldu.:)
Başarılar...

Teşekkür ederim @Lefty çok incesin. Bu sayede rumuzumun sesimden değil, zevkimden geldiğini tescil etmiş olduk (:
Kargaların zekâsına ben de herkes gibi hayran kalmışımdır her zaman. En çok da özgüvenlerine... Bir karga olmadığımı kim inkar edebilir ki dermişim ahaha

Bu arada arzu ederseniz sizden de bir şeyler duymayı isteriz efem

Teşekkür ederim @Lefty çok incesin. Bu sayede rumuzumun sesimden değil, zevkimden geldiğini tescil etmiş olduk (:
Kargaların zekâsına ben de herkes gibi hayran kalmışımdır her zaman. En çok da özgüvenlerine... Bir karga olmadığımı kim inkar edebilir ki dermişim ahaha

Kargaları ben de çok severim ve gerçekten zeki hayvanlar, bu niki seçmekle doğru yapmışsın ayrıca kargaların sesini de seviyorum, bakma halk arasında böyle bir benzetme yaygın olsa da karganın sesi bana hep güzel gelmiştir.

@Karga eğer önce cep telefonunun ses kaydedicisine kaydedip daha sonra vocaroo upload yaparsan daha kaliteli bir ses oluyor.
çok güzel olmuş ama vocaroodan kaynaklı ses kalitesizliği var

@Karga eğer önce cep telefonunun ses kaydedicisine kaydedip daha sonra vocaroo upload yaparsan daha kaliteli bir ses oluyor.
çok güzel olmuş ama vocaroodan kaynaklı ses kalitesizliği var

Evet, sonradan fark ettim @Larien artık o şekilde deneriz ve teşekkür ederim.
Keşke sesini kaldımasaydın ya, hani olurda genel forumda tartışırken agresifleştiğimde, gelip dinleyip sakinleşebilirdim, sesin meditasyon görevi görürdü (:

Evet, sonradan fark ettim @Larien artık o şekilde deneriz ve teşekkür ederim.
Keşke sesini kaldımasaydın ya, hani olurda genel forumda tartışırken agresifleştiğimde, gelip dinleyip sakinleşebilirdim, sesin meditasyon görevi görürdü (:

biraz utandım sonradan :) yine de gelir gider eklerim buraya ben. şarkı söylemeyi seviyorum çok ya.
teşekkür ederim bu arada iltifatı da kaptım:)

Arkadaşlar seslerinizi kaldırıp durmayın aa, FBI'nin peşinize düşmeyeceği garantisini veriyorum, yani en azından bir suça karışmadıysanız (:

Zaten 1 aydan sonra vocaroo'dan siliniyor, burada da çalmaz... en son öyleydi yani. Lütfen mahrum bırakmayınız.

Alavarezin muhteşem fikriyle aradan ayrılanlar, gidenler, kalanlar, dönenler için bir şarkı besteledim... Önemli meşazlar içeriyür. :(
(çok yemişim ay söyleyemedim)

Geri