Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ankara da yok mu![]()
Bir emir gelmiş… İftar programıyla ilgili düşüncelerini paylaş diye… Tamam… Çorba ile başlayın ve biraz ara verin, namaz kılıyorsanız o ara akşam namazınızı kılabilirsiniz, sonra yemeğe devam edin. Menünüzde mutlaka kırmızı et olmalı. Porsiyonlar büyük olmasın, insan çok şişiyor sonra. Tatlıyı da sütlü tercih edin bence, şerbetliler yoruyor bu günlerde. Çayınız sıcak sohbetiniz koyu olsun. Katılımcı arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum, tutanların orucunu da Allah kabul etsin.
Ya bu bildiğin iftar programı. Bunu Çekmeköy Belediyesiyle de yaparsın. Üstüne bir de iki saat Çekmeköy Belediye başkanının yaptığı hizmetlerin sunumunu alırsın. Çekmeköy Belediyesi var mı, onu da bilmiyorum. Sıkıcı.
Size fikir soruyor ki marjinal bir şey ortaya koyun. Siz forumsalcısınız, büyük düşünün. Alla alla. Benim üyeliğim forumsal sakinlerine forumsalcı olduklarını hatırlatmakla mı geçip gidecek...

yok be hacı dinsiz adamın ne işi var iftar yemeğinde..
Biz erkekler istersek bir saat içinde organize olup akşamına eğlenmeye falan gideriz. Öyle bir şey yapacaklar herhalde.Daha bulasamadiniz mi
Arkamdan imamoğlu geçmiş görmediniz mi
Tutsun diye oruç tuttuk kardeşimmBol şanslar @Canis Major
İman gücüyle oynuyor kardeşim benim, şu mübarek ayda umarım tutar kupon.
Afiyet olsun.. bende yoğurtlu makarna kaşıklıyorumTutsun diye oruç tuttuk kardeşimm
Seneyi bekle sen..Katılsam mı