Forumsal 2026 İftar Buluşması

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
İstanbul'da değilim, olmasam da gelirdim ama maalesef o sıralar büyük ihtimalle yoğun olacağım :) .. katılan herkese bol eğlenceler dilerim, güzel kareler bekleniyoor :)

İtiraf diye okudum konuya girerken heyecandan Elim ayağım birbirine dolandi dd tü Allah sizi ne etmesin d

Bir emir gelmiş… İftar programıyla ilgili düşüncelerini paylaş diye… Tamam… Çorba ile başlayın ve biraz ara verin, namaz kılıyorsanız o ara akşam namazınızı kılabilirsiniz, sonra yemeğe devam edin. Menünüzde mutlaka kırmızı et olmalı. Porsiyonlar büyük olmasın, insan çok şişiyor sonra. Tatlıyı da sütlü tercih edin bence, şerbetliler yoruyor bu günlerde. Çayınız sıcak sohbetiniz koyu olsun. Katılımcı arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum, tutanların orucunu da Allah kabul etsin.

Ya bu bildiğin iftar programı. Bunu Çekmeköy Belediyesiyle de yaparsın. Üstüne bir de iki saat Çekmeköy Belediye başkanının yaptığı hizmetlerin sunumunu alırsın. Çekmeköy Belediyesi var mı, onu da bilmiyorum. Sıkıcı.

Size fikir soruyor ki marjinal bir şey ortaya koyun. Siz forumsalcısınız, büyük düşünün. Alla alla. Benim üyeliğim forumsal sakinlerine forumsalcı olduklarını hatırlatmakla mı geçip gidecek...

Ya bu bildiğin iftar programı. Bunu Çekmeköy Belediyesiyle de yaparsın. Üstüne bir de iki saat Çekmeköy Belediye başkanının yaptığı hizmetlerin sunumunu alırsın. Çekmeköy Belediyesi var mı, onu da bilmiyorum. Sıkıcı.

Size fikir soruyor ki marjinal bir şey ortaya koyun. Siz forumsalcısınız, büyük düşünün. Alla alla. Benim üyeliğim forumsal sakinlerine forumsalcı olduklarını hatırlatmakla mı geçip gidecek...

kdjd doğru dedin… Ben evde aşağı yukarı böyleyim diye küçük düşündüm… ben çekmeköy belediyesiyim glb çünkü iftardan sonra o gün neler yaptığımı, çok yorulduğumu filan anlatıyorum eşime (abartarak) ve evet bu arada çekmeköy belediyesi var… biraz daha çılgın düşünmem gerekiyor galiba, buraya yeni fikirlerle uğrayacağım-düşünüyorum-

IMG_0698.jpeg

e hadi artık ramazan bitiyor

istanbuldayım ama katılamıyorum, size iyi eğlenceler, tşk. Daha önce bahsettiğim rasyolara uyulsaydı denenebilirdi.

Nerede bu forumun erkekleri ...

Tanışacaktık ne güzel gelebilecdk varsa atlasın gelsin ben şehir dışından geliyorum

Geri