Forumsal 2026 İftar Buluşması

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Gelen bildirim güldürdü kim yolladıysa jfjfjf
Hayırlı iftarlar. Neşeniz bol olsun.

kılık değiştirip katılmayı planlıyorum, tşk.......

1_org_zoom.jpg

Cubbe giyip gelmek isterdim.

Böyle etkinlikleri seviyorum ama gelişim çok zor hem uzağım hem akşam/gece işime ters izin alamam. Yoksa sanayideki işimden izin almak kolay. Katılan arkadaşlara güzel akşamlar diliyorum 1-5 Mayıs İstanbul'da olacam o günlere etkinlik olursa katılabilirim.:)

E bildirdik ya görüşü daha neyyyy

Bir emir gelmiş… İftar programıyla ilgili düşüncelerini paylaş diye… Tamam… Çorba ile başlayın ve biraz ara verin, namaz kılıyorsanız o ara akşam namazınızı kılabilirsiniz, sonra yemeğe devam edin. Menünüzde mutlaka kırmızı et olmalı. Porsiyonlar büyük olmasın, insan çok şişiyor sonra. Tatlıyı da sütlü tercih edin bence, şerbetliler yoruyor bu günlerde. Çayınız sıcak sohbetiniz koyu olsun. Katılımcı arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum, tutanların orucunu da Allah kabul etsin.

IMG_4658.jpeg

meşazını aldım
@Hatem sen de var mısın kardeşim

Mekan neresi olacak?
İftar menüsü kaç para?
İftar menüsünde ki içerik neler?
Alman usulü mü ödeme olacak, yoksa askıda iftar var mı? (Ona göre gelen olur belki)
Haremlik selamlık mı olacak ortam?
Sonrasında teravih etkinliği var mı?

Kafası karışık, gelmeyi düşünen ama çekingen olanlar olabilir.. biraz daha çok bilgi olursa insanlar rahatlar.

Mekan neresi olacak?
İftar menüsü kaç para?
İftar menüsünde ki içerik neler?
Alman usulü mü ödeme olacak, yoksa askıda iftar var mı? (Ona göre gelen olur belki)
Haremlik selamlık mı olacak ortam?
Sonrasında teravih etkinliği var mı?

Kafası karışık, gelmeyi düşünen ama çekingen olanlar olabilir.. biraz daha çok bilgi olursa insanlar rahatlar.
Mekan: Şırdancı Muzo(öğğğğğğk; şuraya kustum)

eskiden takıldığım insanlarla buluşurken metro metrobüs nerden geçiyosa oraya yakın yerleri ayarlardık

eskiden takıldığım insanlarla buluşurken metro metrobüs nerden geçiyosa oraya yakın yerleri ayarlardık

Onu önemsiyoruz.
Katılacak kişilerin konumunu sorup Google Haritalar'dan orta nokta bulmaya kadar da gidiyor iş

Antalya ve Ankara'dan gelmek isteyenler için servis ayarlıyorum şu an (şaka değil) asdfghjk

Mekan: Şırdancı Muzo(öğğğğğğk; şuraya kustum)
Sektör büyüdü, şırdan tadını da bozdular ve fiyatı aşırı pahalı kardeşim.
Bir tane dayı var, böyle ufak bir tezgah açıyor ondan yiyoruz biz.
O bilindik, adı olan yerlere uğramıyorum.

hatemin olduğu her yere katılırım diyordum ama düşüncelerim değişti artık katılamıyorum
hatemle ibayla başka bir evrende en güzel hallerimizle buluşuruz

Geri