Forumlar sizin için ne ifade ediyor?

Konu sahibi son olarak 182 gün önce görüldü
Girdiğim tek forum burası.Burayada genelde kafa dağıtmak ve deşarj olmak için giriyorum.Uyumadan önce iyi bir uğrak.

Eskiden çok fazla vakit ayırırdım fakat zamanla tüm emekler kaybolup gittiği için eskisi kadar hevesli değilim. Gruplaşma olan ortamları ve taraflı insanları sevmiyorum, forumlarda da ne yazık ki bu tarz insan sayısı çok fazla ayrıca bir de çoklu üyelikler var ki ortalığı karıştırmaktan başka bir işe yaramıyorlar.

İlk irc ile başlamıştım aslında çok sıkıldığım bir dönem Bir forum gözüme çarptı ve kendim keşfedip 2 sene falan takıldım. Sonrasında irc ile yine bir alakam oldu ama bir yerden sonra sıkıyor şuan da girmiyorum artık bazı yerde nickim düşmesin diye giriyorum. Buraya ise tesadüf eseri aslında diğer irc forum diye kaydolmuştum. Baktım ki forumsal vs işin içine girince eski forumsalcı ve eski ifci oldugum için kaldım. Tabiki buradaki ambians diğer yerlerden daha farklı oldugu içinde seviyorum.
Üyeliğimin kabulu çok zor olsada.d

İlk irc ile başlamıştım aslında çok sıkıldığım bir dönem Bir forum gözüme çarptı ve kendim keşfedip 2 sene falan takıldım. Sonrasında irc ile yine bir alakam oldu ama bir yerden sonra sıkıyor şuan da girmiyorum artık bazı yerde nickim düşmesin diye giriyorum. Buraya ise tesadüf eseri aslında diğer irc forum diye kaydolmuştum. Baktım ki forumsal vs işin içine girince eski forumsalcı ve eski ifci oldugum için kaldım. Tabiki buradaki ambians diğer yerlerden daha farklı oldugu içinde seviyorum.
Üyeliğimin kabulu çok zor olsada.d
Nickin ney

Hiçbir şey. Sevdiğim insanlar var diye işte…

h.ç bişii :)))))))) girmesem yedi ay aklıma gelmiyo girincek sıkılıyom bayıyooo içimi bunaltıyo anlıyon mu :))

forum mazim çok köklü değil. ekitap için üye olduğum birkaç yer vardı, forum nedir ne değildir orada öğrendim. sonra yazıp çizmeme olanak sağlayan bir mecra haline geldi üye olduğum forum. birkaç güzel insan da tanıdım. bence yıllar sonra benim için arasıra yazıp okuduğum bir blog haline gelecek. yakın arkadaşlarım ya da ailemin kafa bireyleriyle yaşayabildiğim saçmalama imkanını da sunuyor bu platform bana. olmazsa olur ama varsa buralarda olurum eğlencesi sürdükçe.

evleneceğim kadını burdan düşürmeyi düşünüom o yüzden takılıom .s ehe bruh
,yani çok şey anlam ifade ediyor

Eğlence, vakit öldürmek ve arkadaşlıklar...

Geri