Forumlar sizin için ne ifade ediyor?

Konu sahibi son olarak 182 gün önce görüldü
Bir çok içeriğin barındığı bu platformlarda yine bir çok sebeple takılanlar oluyor. Ben mesela bir satış ilanı için girmiştim, sonrası bir de GTA başlığı açayım derken takılmış oldum. Sizler için nedir durum?

Hiçbir sey, gerçekten hiçbir şey ama.
Kurtulmayı çok denedim ama virüs gibi girdi kanımıza çıkmıyor

Yıl 2009 Sohbetlive.com u Sattiğim Dönem Irc den Arkadasım Olan Aspendıx ( Ramazan} ın Şifresını Almam Sonucu Yıne Bır İrc Departmanı olan Forumda Aktıf Oldum. Webmaster Bolumu Guvenlık Kodları ve Buna Benzer Bazı İrc bazlı Konuların Yer Aldiği Bölümlerde Aktıf oldukdan Sonra 2010 yılında @Bahtiyar `in Teknık Adminliğini Yapmiş Olduğu Silgi.org Forumunu Kurmamla Devamında Yıne Forumkolık.org Forumunu TovßeKar ( Gokhan ] dan almam Sonucu Forumlara Giris Yaptık. Bununla Burada İsmını Vermek Istemediğim Bır Forumu `,Forum Yapanlar Yapanlar Arasında Hala İsmim Gecer `` Sonrasında 2015 & 2017 Yılları Arasında Ara Verdiğim Forumlarda Bir Arkadasımın Telefonu ıle Ender ( BuYuCu ) Artık Sahalara Dön Demesı Sonucu Forumsal da `, KanEmici EdLmaster Cankat SchadeL nickleri Aktıf Olduk :D O Atesli Gunlerı En Yakınen @Oggy Garibim Bilir :)

Sonrasında Burası :

Burada Yaklasık 1`5 yıl oldu bu Forumdayım 2019 yılında uye olduğumda tek bırsey soyledim. Hedef 20.ooo konu
.) Sevıyorum bu forumu sevmeseler benıde ben burayı sevıyorum kraldan cok kralcıyım . eger buradan sonra herhangı bır forumda BuYuCu nickı olursa emin olun cakmamdır. bununla beraber bu forumda onlıne oldukdan oldukdan sonra hıcbır foruma uye olmadım. uye olduğum forumlarda onlıne olmadım. Hatta Yakın Dostum @Bahtiyar ın kurmus olduğum foruma uye olmadım. forum sevgısı boyle bırsey .)

Diğer sosyal uygulamalar gibi, ortak paylaşım alanı olması, ihtiyacı olana bilgi verişi(zira alışı pek olmuyor zaar)

Yani her üyenin elbette forum-larda takılma niyeti farklı olabilir ama ne kadar çok ortak alan yaratılabilirse o kadar iyi cazibeside buradan geliyor. Mesela yoldan yürüyüp geçen, masada oturmuş muhabbet eden, kenara çekilmiş cilveleşen insanlara reel hayatınızda aranlarına girip muhabbetlerine burnunuzu sokamazsınız ama forum gibi yerlerde benzeri şeyler uyarladığında gayette kendinizide dahil edebilirsiniz. İşte bu benim hoşuma gidiyor ahahaha, X çaylar üç oldu abijim.

Erkekler yakinen bilecektir, askerlik ortamında binbir çeşit insanla karşılaşırsın, tanışırsın ve yaşarsın. Bir bakıma buralar da öyle geliyor bana. Tek farkı burada nöbet yok :) İçtima ya benzer bir başlık görmüştüm geçenlerde, Yoklama mı neydi :)

Forumlarda herkes bir aynstayn. Herkesin her şey ama her şey hakkında bilgisi var. O yüzden çok seviyorum forumları. Bundandır kopamamam.

Aydınlanma yaşamak için buradayım.

Sahi ne yapıyorsunuz burada ? Adı İF ama ..

yakında emekli olacagım inş altın üye olup tarihe geçicem sanırım en erken altın üye olan useri olarak xs

Geri