Forumlar sizin için ne ifade ediyor?

Konu sahibi son olarak 182 gün önce görüldü
ergenlik yıllarım :’) lise birde okuldan eve gelip anket cevaplamalar... sıra arkadaşım kanki sen niye hep anketlere yazıyon aşağıda forum oyunları da var demişti... çok şaşırmıştım...

Forum güzeldir ama hepsi değil. bazılarına girmekten hoşnut olursun. ama olmadığın forumda var.

Bazen can sıkıntısına, boş vakti geçirmek için takılmaya alet olacak bir şey, bazen hiçbir şey.

Her gün Şeyma subaşı ile Aleyna Tilkinin g.nü görebileceğin yer : )

Düştük mapus damlarına öğüt veren çook olur

bi kere takıldığım bi forumda kardeşimin olduğunu da fark etmiştim, multilik mevzusu olunca.
postlarından birinde ''ablama sinir oluyorum, ukala'' yazmıştı... benim olduğumu bilmeden tabii, o günden beri forumlar benim için hiçbir şey ifade etmiyor....
kız ben naptım sana...

Şunu yazmayı unutmuşum. bazı forumlarda var adamına göre muammele yapıyor. ve şunu unutuyorlar. sizden daha iyi bir forum her zaman vardır

Genelde teknoloji ve PC oyun forumlarına takılırım. İlk kez böyle bir genel foruma üye oldum diyebilirim. Burası için söyleceklerim: Forum oyunlarına hiç ısınamadım, çok banel ve yersiz geliyor. Haber, Teknoloji ve Bilim başlıkları kullanışlı bana göre.

Şunu yazmayı unutmuşum. bazı forumlarda var adamına göre muammele yapıyor. ve şunu unutuyorlar. sizden daha iyi bir forum her zaman vardır
Hacim ban yerken birine ihtiyac duymadigini simdi daha iyi anliyorum. Afiyet carpsin. Saygilar.^^

• Beğen
Tepkiler: Han
satın almayı düşündüğüm her ürün için kullanıcı yorumları veya önerileri okumaya forumlara girerim. elbette o güzide forumlarda içeriklere misafir olarak göz atabiliyoruz.
katma değeri olan forumlara bayılıyorum, iyiki varlar.

IF gibi sohbet sunucusundan taban çeken yada tanıdıklarını çağıranlarla var olan forumlar genelde insana bir şey katmıyor.
bol bol kanka ayağı yapılıp, tanış olanların birbirini eğledikleri avm içinde ki çocuk parklarına benzer.

Moderatör tarafında düzenlendi:
hayabusa beyin dönüşü muhteşem olmuş, tebrikler sonsuz okeyin mucidi.
gerçi o bendim...

• Kalp Gözler
Tepkiler: Sux
Boş vakitlerimi değerlendirmek için girerim genelde. Yaklaşık 20 yıldır forum ortamındayım, anlamını bilmediğim o kadar çok kelime öğrendim ki forumların gerçekten sosyal medyadan daha öğretici olduğunu düşünüyorum. Örneğin ilk kez duyduğum bir kelimeyi araştırarak ya da cümle içinde kullanarak belleğe kazınmış oluyor dolayısıyla sırf vakit öldürmeye değil öğrenmeye de yarıyor forum.

Geri