forumdan uzaklaştırılan bir üye için mesaj bırak

Konu sahibi son olarak 1520 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Darısı yabani nin başına.

Karga ve bilhassa favela için üzgünüm. Tüm Türkiye'nin içinde biriktirdiği duygularını dayanamayıp yazıya dökmüş. Çok eleştiremeyeceğim az çok hepimiz benzer noktadayız.

Ötekini geç.

Karga ve bilhassa favela için üzgünüm. Tüm Türkiye'nin içinde biriktirdiği duygularını dayanamayıp yazıya dökmüş. Çok eleştiremeyeceğim az çok hepimiz benzer noktadayız.

Ötekini geç.
ötekinden kastın şüheda ise bence taraflı bakıyorsun
ben de daha geçen ay küfür ettiğim için banlandım.
çok derine girdiğimde kesinlikle haklıyım düşüncesindeyim ama sonradan ne gerek vardı bu durumun içine girdim dedim.
bazı şeyler etki-tepki meselesi.bazı insanlar beyazı fanatizm derecesinde savunduğu halde siyahı savunanları aşağılıyor.
yani "yok aslında birbirimizden farkımız."

Ben sanki bir kere banlanmistim. Bana kek borek getiren olmadi. İste para pesinde kosarken arkadas edinemedik.. hep ondan..

Ve o günden sonra Juju paranın her şeyi satın alamayacağını öğrendi.

Karga zaten hep hadsiz hep dara düşünce çirkinleşiyor. Bu yuzden hakkıdır.
Favela'ya üzüldüm sadece.

xeefHK.jpg

favelanın hüznü

oysa ne zor zamanlarda büyütmüştüm seni
ecevit'in tüp kuyruklarında
dile gelse ekmek karnemiz dökülürdü belki
gözlerimizden sancılı yaşlar

şimdi bıraksam sana hatıra olarak bir patlıcan
ya da ekvatordan içinde böcek gelmiş bir muz
forumun müzmin azaları fesatlığımızı kıskanır,
yere yığılır tüm bıyığı kaytan majikler..

ah be favela.
senin yokluğun kardeşinin,
kalbinde kapanmayan yaradır..
altından geçemediğimiz her incir ağacının bedduası
üstümüzden bir bulut misali eksilmez..

düşürmeseydi beni safra yolumdaki milimetrelik taş
düşmeseydi bu cüsse acilinden hastahaneye
yemeseydi litrelerce serumu senden bihaber
koşar gelirdi yanına

işemek için bütün cami duvarlarına..
inan ecel bile eceli için gelirdi
seninle kahkahalar atarken
beş para etmez alemin farkındalığına.

08.07.2020 - 18:11
13 yy. tasavvuf şairi - ibn-i majik

Pardon.¿
Cıdden uzuldunuzmu. Bır ınsanın annesıne. Kabaca kufur edecek ve o insan ustelık bır bayan ve sız bu duruma uzuldugunuzu belirtıyorsunuz. Daha gecen @Mastor bır kelıme ettı dıye vay efendım benım anneme kufur ettı ortalıgı yangın yerıne cevıren Arkadaşlarımız bugun bır baska uye ıcın 'Agıt' lar yakıyor. Bu durumu yonetıme yakın bırı yapsaydı. Vay halımıze :) o zaman yonetım taraf tutuyor olacaktı.
Insallah bu arkadasınızın banı açılır tekrar bır baska uyeye aynı tarz kufur eder. Iste o zaman butun forum oturur hep beraber uzuluruz.
Favela'ya üzüldüm sadece.

Pardon.¿
Cıdden uzuldunuzmu. Bır ınsanın annesıne. Kabaca kufur edecek ve o insan ustelık bır bayan ve sız bu duruma uzuldugunuzu belirtıyorsunuz. Daha gecen @Mastor bır kelıme ettı dıye vay efendım benım anneme kufur ettı ortalıgı yangın yerıne cevıren Arkadaşlarımız bugun bır baska uye ıcın 'Agıt' lar yakıyor. Bu durumu yonetıme yakın bırı yapsaydı. Vay halımıze :) o zaman yonetım taraf tutuyor olacaktı.
Insallah bu arkadasınızın banı açılır tekrar bır baska uyeye aynı tarz kufur eder. Iste o zaman butun forum oturur hep beraber uzuluruz.

Banlanma sebeplerinde belirtilen küfürse bahsettiğiniz hakikaten hiç hoş olmayan bir durum söz konusu..Ayrıca Şüheda sırf fikirlerinden ötürü haddi ve saygıyı aşan pek çok yorumun muhatabı olmuş ve konuyu gündem dahi etmemiş bir bayan..

ARKADAŞLAR GÜN TARAF BELİRLEME GÜNÜDÜR! BİLİYORSUNUZ TARAF OLMAYAN NE OLUR...? (HEP BİR AĞIZDAN) BERTARAAAF OLUR.
Bizim ekipten olanlar @Lupe'cuğumun.. yönetim ve karşı taraftan olanlar @BuYuCu'nün mesajını beğensin.
Kim kimden görelim! Haydi Ya Allah!(O sırada fonda Ceddin Deden çalıyordur..)

Edit: Lupe güzel kız, aramız bozuk layklayamam derseniz @Majik'i layklayın.

ARKADAŞLAR GÜN TARAF BELİRLEME GÜNÜDÜR! BİLİYORSUNUZ TARAF OLMAYAN NE OLUR...? (HEP BİR AĞIZDAN) BERTARAAAF OLUR.
Bizim ekipten olanlar @Lupe'cuğumun.. yönetim ve karşı taraftan olanlar @BuYuCu'nün mesajını beğensin.
Kim kimden görelim! Haydi Ya Allah!(O sırada fonda Ceddin Deden çalıyordur..)

Çakala bak kavga çıkarıp kendine iş dalı yaratıyor.
Bu davalara bakamazsın juju

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri