Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Zamanla keşfedicez hepsiniBende daha ne potansiyeller haberin bile yok canim.
ötekinden kastın şüheda ise bence taraflı bakıyorsunKarga ve bilhassa favela için üzgünüm. Tüm Türkiye'nin içinde biriktirdiği duygularını dayanamayıp yazıya dökmüş. Çok eleştiremeyeceğim az çok hepimiz benzer noktadayız.
Ötekini geç.
şu an utanıyorum...........Ben sanki bir kere banlanmistim. Bana kek borek getiren olmadi. İste para pesinde kosarken arkadas edinemedik.. hep ondan..
Can çıkar huy çıkmaz...Herkes hesabima 100 lira atarsa affedebilirim.. cok vicdanliyim gercekten..

Favela'ya üzüldüm sadece.
Pardon.¿
Cıdden uzuldunuzmu. Bır ınsanın annesıne. Kabaca kufur edecek ve o insan ustelık bır bayan ve sız bu duruma uzuldugunuzu belirtıyorsunuz. Daha gecen @Mastor bır kelıme ettı dıye vay efendım benım anneme kufur ettı ortalıgı yangın yerıne cevıren Arkadaşlarımız bugun bır baska uye ıcın 'Agıt' lar yakıyor. Bu durumu yonetıme yakın bırı yapsaydı. Vay halımızeo zaman yonetım taraf tutuyor olacaktı.
Insallah bu arkadasınızın banı açılır tekrar bır baska uyeye aynı tarz kufur eder. Iste o zaman butun forum oturur hep beraber uzuluruz.
Çakala bak kavga çıkarıp kendine iş dalı yaratıyor.
Bu davalara bakamazsın juju