forumdan sevgili edinme rekoru

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Siz daha Ocean ı tanımadınız.........

o eskiden di be canım, bir zamanlar çok hızlıydım, gençtim yakışıklıydım, karşındakini amber heard sanıp, ayşen gruda çıktığı da çok oldu tabii ki. saymadım yani.
sonra da böyle böyle zamparalık yaparken evde kaldık işte.

o eskiden di be canım, bir zamanlar çok hızlıydım, gençtim yakışıklıydım, karşındakini amber heard sanıp, ayşen gruda çıktığı da çok oldu tabii ki. saymadım yani.
sonra da böyle böyle zamparalık yaparken evde kaldık işte.

Ben senin kadar forumun, chatin, bayii toplantılarının, iş yemeklerinin, tatillerin, MARKETTE ALIŞVERİŞ YAPMANIN BİLE ekmeğini yiyenini görmedim kardeşim sdfjk halen yakışıklı ve çıtırsın lütfen.

Ben senin kadar forumun, chatin, bayii toplantılarının, iş yemeklerinin, tatillerin, MARKETTE ALIŞVERİŞ YAPMANIN BİLE ekmeğini yiyenini görmedim kardeşim sdfjk halen yakışıklı ve çıtırsın lütfen.

ben ona biraz şeytan tüyü diyorum ahahaha ama bu işin okulu olsa ben mühendis olurdum herhalde ! şaka şaka yani bir kadın soyunup yatağa çağırsa beni aaağğğ havale mi geçiriyor acaba der ıhlamur demlerim o derece iyi niyetliyim.

Ben 4 sene önce durulmasaydım oohoooo sjahsisjsk çıkmaz sorularda kimdi ajdkheiek.

Muratyakisikli arkadaşımıza da sormak lazım bence çok çapkın biri.

ulan diyaneti geçtiniz yemin ederim, kim kiminle napar, naapmış, kim güzel kim yakışıklı başka işimiz yok zaten.

Bu forumdan bi cikmaz sorular gecti. Onun laf sokmalarini ve konularini ozluyoruz ://

millet sevgili bulmaya gelmiş
ben sap sap dolanmaya
biraz daha dolanayım

Sıfırım bu konuda oh ne güzel :)
Şimdiye kadar çok sevgilim oldu çok şey yaşadım. Ama sanal şeylere hiç itibar etmedim. Sanal aşka karşı biriyim. Gerçi sanaldan tanışıp mutlu olanlarda var ama bu bana yakışmaz zaten..

Çevremde benden hoşlanan bir sürü arkadaşım var. Öyle bir sorunum yok çok şükür..

Yakışıklı ve öz güvenli olduğum için genelde ilgiyi bir şekilde üzerime çekmeyi başarabiliyorum :)

Bazen bir bakış, bazen bir sohbet, bazen güzel geçirilen zamanlar yettiyor..

İnsan bence başkasının peşimden koşmak yerine kendini değerlendirtmeli..

Ben hic sevgili gormedim forumda.... ya ben gormuyorum körüm cumku... yada siz gostertmiyorsunuz..

Geri