Şayet evli ise , "umarım eşi görmemiştir" dediğim imza dır , şaka mayetinde oldunu bilmediğim ve foruma ilk geldiğim vakitlerde
aklıma takılmıştı , üstelik ozamanlar "üyelere laf sokma" gibi konularında sahibi ve müdavimi olduğundan imzayıda bir "gönderme" olarak anlamıştım bir protesto falandı sanki...
sonra sonra 9 kişi olamıca teorileri belirdi , olsaydı elbet biri birine laf sokar , yada o 9 kişiden illaki birileri kavga eder ve belli olurdu...
yada 4-5 numaralı kişiler "yeter ya ben 6. olucam bu nasıl bişidir diğip isyan bayranı çeker ve bu kılıçdan geçirme ritüeline bir dur derdi , yada evren yasaları "napıosun yeter eşeğin bi tarafına su kaçırma" derdi...
şimdilerde durgun ve gündelik dertleriyle ilgili konu açarken biraz daha forumdan elini ayanı çektiğini görüyorum , üstelik kendisi göndermeli yorumlar ve konular açıyor olsada doğruları söyleyebilen nadir kişilerdendi...
ve "kumandam bozuldu" yada "tüplü televizyon önerisi" gibi içten samimi konular bir "çıkmaz sorular" klasiğidir...
sevgili edinme rekoruna gelirsek o konuda herkes biraz sahtekardır biz buna "3" kanunu diyoruz...
3 kişiden başka sevgilim olmadı o an akla gelebilicek en şeker ve masumane cevap birimidir.