forumdan sevgili edinme rekoru

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
istatistik, gözlem, araştırmalara ve kendi imzasında belirttiği "on sevgilim oldu dokuzu forumdandı...teşekkürler forumsal..." sitemkar ifadesine göre 9 kişi ile çıkmış sorular da olan rekordur. forumsal yönetimi olarak rica ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

İlk 3'ün tamamını bekliyoruz. :d

Amaaan, ha forumlardaki birbirini görmeden yaşanmış aşklar ha küçükken evcilikte yaşatılmaya çalışılan aşklar. Pek farkı yok. Zaman kaybı bu yüzden.

Ama forumlar aracılığı ile tanışırsın görüşürsün mesafe kat edersin başka.

benim ki daha fazla deyip çıkmış soruların rekorunu kırmak isteyen arkadaşlar, kanıtları ile birlikte gönderdiği içerikler uygun görüldüğü taktirde rekor konusu güncellenecektir.

O imza troll değil miydi ya :D benim hayatımda toplam 9 sevgilim olmadı nasıl bi hayat yaşıyosunuz kardeşim :) tebrikler başarılarının devamını diliyorum.

Hic sevgili edinmeme rekorunuda ben kirayim:heyoo:

Forumda gördüğüm dişi iconlara bile asılıyom hala bi sevgilim olmadı forumdan.hiçbi kız bakmıyo müşkül durumdayız :D

peşinden koştuğumuz ama yüz bulamadıklarımız da sayılır mı @oggy bey
whatever.gif

imzasıyla bile laf sokabilen yegane , zemberek üye .d aslında bayanların en kadim düşmanı odur sağlam bir ironiyle bir takım tayfaya sözü roket yapıp atmış gibi geliyor bana , değilse şayet

normal birşey forumlarda , benimde bir sürü sevgilim olmuştu hatta bi kaç eski sevgilimde hala bu forumda

@çıkmaz sorular
"ince" dokunuşlarını seviyorum
eski sitenin bana bıraktığı yegane biridir:/

Rekor bende sanıyordum .p değilmiş demek ki.

Bakınız: Mal paylaşımı.

Basarilarinizin devamini dilerim cikmaz sorular :)

Geri