Forumdan biriyle aşk yaşamak..

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
eneee, sözlükmüs ya la burasi :D
Bende Geyik bölümü sanmistim :D

Söyliim anacim;
Forumdan biriyle ask yasarsin, iki ay sonra digeriyle ask yasarsin.

olay bundan ibaret

Daldan dala atlama durumudur ... Ancak ciddi olan birisi forumu bırakır sevdiginin yanında olur

Seven insan için bulunduğu ortam ya da bulunduğu mekan önemsiz bence.
İnsan sevebildikten sonra ve o sevgi için fedakarlıklar yapabildikten sonra sanal ya da reel ne farkı var.
Sonucun da her tanıdığımız insanı bir vesile ile tanıyor ve tanışıyoruz.
Kimilerimiz bir arkadaş vesilesi ile kimilerimiz akraba vesilesi ile kimilerimiz İnternet vesilesi ile.
Yani sonucunda varılan nokta her insan sevebildiği kadar yürekli ve merttir.
Hani diyorsunuz ya sanal da kaldıktan sonra o sevgi boş.Evet tabiki de boş.
Reel de senin sevdiğin kişi seninle aynı şehirde diyelim ancak seninle ilgilenmiyor ve senin değerli olduğunu hissettirmiyor bunun sanaldan ne farkı kaldı şimdi.
Önemli olan insanın yüreği.
Kaypaklık yapmadıktan sonra insan her zaman her yerde sevebilecek yüreğe sahiptir.
Neyse çok konuştum :d

Genel olarak fuck buddy edinenler dahi mevcuttur.

Bkz; Sanalda tanımadıklarınla chat yapma,tanımadıklarına skype adresi ve telefon numarası verme yavrum.
-Sanal ana

Bunlar nerede sevişiyor acaba sorusunu aklıma hep getirmiştir.

Bi de bakmissiniz reel den ortak arkadaşınız var hatta enişte niz ile ayni mahalleden arkadaş olduğunu öğrenince bi şaşkınlık alır sizi sonra bi de buluşup Reele taşıdıysanız artık forum sadece sizin geyik yaptığınız gülüp geçtiğiniz yer olur:p

5d07f7.gif

Forum aşkı, hiç görmediğin elmalı turtayı yemek gibidir

hüma üye fotolarındaki konularını kapayana kadar ahsenle birbirimizi seviyoduk konular kapanınca hatrım kalırdan hoşlanmaya başladım onu da elimden hüma aldı tekrar. hüma yüzünden sanal aşk hayatım öldü anasını satim!!!

#38. posttan sonra kimse yazmadı vay be arkadaş. çok kısmetsizim. :T:

milletin gözüne soka soka yaşıyolarsa verdiğim tepki şu oluyor genelde:

ilber-ortayli-9.jpg

gerisine karışmıyoz mutlu olsunlar.

Elinde sonunda bitiyor. Tabi ki istisnalar hariç. Ama çok nadirdir uzun sürelerin.

Yalansız olduktan sonra güzel.
Real yaşamın gözünü seveyim ya. asdfghjk

Boş zamanı olanlar için ideal olmalı.

bikaç kişiyle aşk yaşanmasından iyidir, kanımca :T:

Geri