Forumdan biriyle aşk yaşamak..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
yakışıklı az biraz beyni ve zenginse olablr:d

Nerede tanisildiginin pek bi önemi yok esasen.
Önemli olan sanal olarak kalmaması ve gerçekten karşılaştığınız kişinin size saygı duyması (her anlamda)
Böyle bir insan ise zaten güzel bi ilişki olması mümkündür.

2 tarafın insanlığıyla alakalı forumda aşk yaşamanın ayrı bir getirisi yok sonuçta tanışmana vesile olan bir realdede insanların tanışmalarına genelde birileri yada bir ortam vesile olmuyomu ? suçlu varsa insanların birbirine ettiği ayıptır tek fark real e göre burası biraz daha alter ego kullanmaya elverişli

Forumların gizil işlevi. Çok tatlı yaşayanlar var. Aşk aşktır, mekandan münezzehtir.

Bu foruma kızamıyorum yoksa ben nereden bulacaktım o güzelliği.

Yaşıyorum. Dibine kadar yaşıyoruz.

aşkın yeri olmaz ki zaten insanlar anlaştıktan sonra

reele döküldükten sonra neden yaşanmasın ki
yalnız kötü bir tarafı var göz değmesi.

aşk dediğin forum çorum dinlemez :D

İşsizliğin zirve noktası.. Acınacak bir durum.. En kötüsü de yaşadıklarını aşk sanmaları.. ;)
Hiç böyle bir şeyim olmadı, bundan sonra da olmayacak. Yalan aşklara kapım kapılıdır. :)

Benimle aşk yaşayanlar çok şanslısınız zira bende benim gibi mükemmel biri ile aşk yaşamak isterdim ama olmadı. :D

bi daha olsun yine yaparım :pplatonik aşk en güzeli.

Forum içinde el değiştiren sevgililer diye laf sokup sonra o lafı yiyenler burada mı..? .d

dur ben şu günaydınlara
aşkım bitanem gibi şeyler ekliyim
aşk yaşıyor sansınlar

Yaşanmasına yaşanır ona birşey dediğimiz yokta. bir gündede aşık olupta üçüncü gün evlenilince sonuç mahkemede bitiyor.

Reele taşınan ilişkiler için forum sadece araç oluyor. Aşkı forumda yaşayıp amaç haline getirmeyin bu da komik gözüküyor.

Geri