Forumdan biriyle aşk yaşamak..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Kendini yazarak daha iyi ifade ediyorsan ve seni yazılarında tanıyıp sana sen olma fırsatı veren bir insan varsa karşında; o insanla bir şeyler paylaşıyorsan senin diğer bir yarın olabiliyor. Onunla tamamlanıyorsun. Başıma geldi hala devam ediyor. Bir sene olacak. Aşk bu. Cidden sana göre olan insanın nereden geleceğini bilemezsin :)

- 10 Nisan 2014 / 1. Profil Kuşatması

- 12 Nisan 2014 / Bu Samimiyet Nereden Görüşmeleri

- 15 Nisan 2014 / PM Muharebeleri - Soğuk Savaş

- 16 Nisan 2014 / ForumBahane Meydan Savaşı

- 20 Nisan 2014 / Ateşkes ve Barış Antlaşmaları

Hoşlanmadığım şeylerdir o yüzden karşıyım ben.

Bir zamanlar başıma gelmişti fakat artık saçma buluyorum. Sonuçta sayfayı kapatınca kaybolup gidiyor,kandırmayın kendinizi.

Sevgili olmak farklıdır, aşık olmak farklıdır. Çok nadirdir bu ilişkilerin yürümesi. Ama güzeldir. İnsan sevmeyi bildiği zaman sanal hiç fark etmiyor. Seni anlayan,sana güvenen,seni hisseden ve kendini hissetmene neden olan biri çıkarsa, o aşk yüreğinizden öper efendi.

benim 2 çok sevdiğim arkadaşım var bu şekilde ilişkiye başlayan
reele taşıdılar. evliliğe doğru gidiyorlar. gayette mutlular

hayırlı aşklar gizli kapaklılara :)

Kuzenim sanaldan tanıştı, birlikte oldular, 4 yıldır evliler ve 3 yaşında bi çocukları var.
Oluyor:)

Vıcık vıcık aşk her yerde dillerde
Al kaçırma al kaçırma al al al şeysini şey ediyor bana :dyg:

Gidin başka yerde yaşayın, olan var olmayan var de mi !!!!!?????..... :honk:

Arkadaş olunabiliyorsa o da olabilir. Çok zordur; yürekli olmak lazımdır.

Güzel br şekilde ilişkilerini yürüten arkadaşlarım var
ama ben istemezdim :o

Ayrılık ve ayrılık sonrası pek fenadır. Forumda iç savaş çıkmasına kadar gider artık. :eek:

yaşayamadım bi türlü ama yaşayalım müsait olan yazsın profilime değerlendirip döneyim.

Bu arada kandırmış olmıyım yurt dışı değilim.:D

Kendiniz için doğru insan illa sizinle aynı şehirde olmak zorunda değil derim hep.
Olabilir. Sanaldan reele arkadaşlık , aşk ilişkileri yaygın ve doğal artık

Büyük konuşup başıma bela açamam erkek dırdırı çekemiorum:D

Geri