Oyun Forumdan birinin kafasina kar topu fırlat

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 205 gün önce görüldü
Küçük bişey attım ya. Bu sefer sen kandırıyorsun gibime geliyor. Sende bana at ödeşelim. :D
Ne küçüğü ya, bildiğim kafamın pekmezini akıttın.. yaralıyım ben şu an elimi kaldırıp sana atacak halim mi var :(

Yalançıı :d Ben ne attığımı bilmiyor muyum :d Senin yerine kendime kar topu atabilirim istersen.
Aaa üstüme iyilik sağlık aa dostlar, hem kafamı yarıyor hem bana yalançı diyor! Böyle bir rezalet olamaz kepazelik resmen, ben bu hallere düşecek insan mıydım ahh. Kınım kınım kınıyorum seni bide suçlu çıkmamak için kendime atayım diyor, ben burada yaralı halime karların içinde yatarken kan kaybından ölem sen kendi kendine kar topu oyna.....
(olayları abartmak diyince de ben jdhdjdkjdh)

wv7xYI.gif

Evet arkadaşlar Jayus doğru söylüyor. Hatta kameralara bile yakalanmışım. Olay anı işte böyleydi. Suçum neyse razıyım. Cezada indirim istiyorum, çok pişmanım : (

wv7xYI.gif

Evet arkadaşlar Jayus doğru söylüyor. Hatta kameralara bile yakalanmışım. Olay anı işte böyleydi. Suçum neyse razıyım. Cezada indirim istiyorum, çok pişmanım : (
Küçücük dediğine bak, çığ atsaydın jxkxldkpdkşjd
İşte abartmakta sonuna kadar haklıymışım...

Şöyle bir şey oldu kafama. ckdkxldöşddmldmdşdm

Küçücük dediğine bak, çığ atsaydın jxkxldkpdkşjd
İşte abartmakta sonuna kadar haklıymışım...

Şöyle bir şey oldu kafama. ckdkxldöşddmldmdşdm

Ama suçumu kabul ettim. Hadi uzat elini barışalım. :D Bir daha asla atmam, atarsam da minicik kartopu atarım : )

Geri