Al işte kırdınn, kırdınnnn! Kafamı niye yarıyorsun..@Jayus al bakayıımm sen misin bana kandırıkçı diyen haa![]()
Kandırıkçılıktan yarıkçılığa terfi ettin tebrikss dkdkdkdk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Al işte kırdınn, kırdınnnn! Kafamı niye yarıyorsun..@Jayus al bakayıımm sen misin bana kandırıkçı diyen haa![]()
Al işte kırdınn, kırdınnnn! Kafamı niye yarıyorsun..
Kandırıkçılıktan yarıkçılığa terfi ettin tebrikss dkdkdkdk
Ne küçüğü ya, bildiğim kafamın pekmezini akıttın.. yaralıyım ben şu an elimi kaldırıp sana atacak halim mi varKüçük bişey attım ya. Bu sefer sen kandırıyorsun gibime geliyor. Sende bana at ödeşelim.![]()
Yalançıı :d Ben ne attığımı bilmiyor muyum :d Senin yerine kendime kar topu atabilirim istersen.Ne küçüğü ya, bildiğim kafamın pekmezini akıttın.. yaralıyım ben şu an elimi kaldırıp sana atacak halim mi var![]()
Aaa üstüme iyilik sağlık aa dostlar, hem kafamı yarıyor hem bana yalançı diyor! Böyle bir rezalet olamaz kepazelik resmen, ben bu hallere düşecek insan mıydım ahh. Kınım kınım kınıyorum seni bide suçlu çıkmamak için kendime atayım diyor, ben burada yaralı halime karların içinde yatarken kan kaybından ölem sen kendi kendine kar topu oyna.....Yalançıı :d Ben ne attığımı bilmiyor muyum :d Senin yerine kendime kar topu atabilirim istersen.
Küçücük dediğine bak, çığ atsaydın jxkxldkpdkşjd![]()
Evet arkadaşlar Jayus doğru söylüyor. Hatta kameralara bile yakalanmışım. Olay anı işte böyleydi. Suçum neyse razıyım. Cezada indirim istiyorum, çok pişmanım : (

Barışmam için ne teklif ediyorsun?¿??¿??¿?Ama suçumu kabul ettim. Hadi uzat elini barışalım.Bir daha asla atmam, atarsam da minicik kartopu atarım : )
Barışmam için ne teklif ediyorsun?¿??¿??¿?
Tamam kabul, içine taş koymak yok ama bak! xjkxnskmdjdlDaha az kartopu atmayı ve hepsinin minicik olması. : )
Tamam kabul, içine taş koymak yok ama bak! xjkxnskmdjdl