- Çözümleri
- 1
@gecegunduz yakala bakalim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Vicccciidansizz .p@Classiic içine taş da koymaz miyim ben onuun .p
Kadına şiddet var alo en üst yönetim kfkgkg
Valla demin boşa gelmiş mesajını üzerime alındım tam sana düşün ki bunu okuyacaktan seni hâlâ sevmiyorum yazacaktım ki etiketledin, neyse artık yazmayayım.ee @Regex gelmenin şerefine hakketin..
ben laf vurmam ya az çok biliyosun, direkt vururum yüze de.. geldiysen bana mı geldin selam verdin sanki.. -1 hanene yazdım : )Valla demin boşa gelmiş mesajını üzerime alındım tam sana düşün ki bunu okuyacaktan seni hâlâ sevmiyorum yazacaktım ki etiketledin, neyse artık yazmayayım.![]()
Bunu bilecek kadar seni tanıyorum zaten, şaka söylemiştim. O haneler çooooktan eksiye dönmemiş miydi? Mevcut değer + -1 bence çok da etkilemez.ben laf vurmam ya az çok biliyosun, direkt vururum yüze de.. geldiysen bana mı geldin selam verdin sanki.. -1 hanene yazdım : )
kurtulma payı varken - değere iniyor..Bunu bilecek kadar seni tanıyorum zaten, şaka söylemiştim. O haneler çooooktan eksiye dönmemiş miydi? Mevcut değer + -1 bence çok da etkilemez.![]()
Kurtulma payı varsa -1'den bişi olmaz. Öyle, hayırlısı.kurtulma payı varken - değere iniyor..
hayırlısı ya @Regex : )
bı kahve ismarla bakarız gerisine.. sade olsun pls ;dKurtulma payı varsa -1'den bişi olmaz. Öyle, hayırlısı.![]()
@gecegunduz iade-i kar topu