Forumdan birine aşık olmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Forumdan Birine Aşık Olmak İstermiydiniz

• Ben monaco Prensiyim/Prensesiyim ne işim olur forumdakilerle

• ben sadece bir nickten ibaretim/nickime aşık olabilen varsa olabilir.s

• neden olmasın?

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
aman meli bey ağzınız neler diyor öyle

hayırlı işler :emoji_ok_hand:

Vay vicdansız..

ben o yüzden kendime aşık oldum..
Sabah kalktım yüzümü yıkarken bir şey var yüzümde.. bu ne lan derken bir baktım ki aslında sadece mükemmelikmiş........

O an aşık oldum..

Bu forumda tanışıp evlenenler oldu, aşık olan, sevgili olan, bir şeyler olan çok kişi oldu..
.p

neksfikis su foruma gelse onar bölümden sekiz sezon dizi yapar

@Sux zamaninda bizde yaptik o bulusmalardan. Kaldi ki sunucudan dolayi hala ara sira gorusmelerimiz oluyor. @ArifÇ. iyi bilir. Izmire yolu dusup cayimizi kahvemizi icmek isteyen arkadaslarimizi her zaman beklerim tabi ki.

Sanaldan soyle olur boyle olur diyen arkadaslar cidden alakasiz konuşuyorlar. Yani ben sahsen kendim 100 belki 200 kisiyle gorusmusumdur hicbirseyde gelmedi basima.

Amerikadayken dahi arkadasim dedigim insanlari agirladim. Yani simdi gidip bu kadar guzel insanin icinde @GeN gibi bi ruh hastasini bulursan oda senin abdestsizligin derim ben.

@Sux zamaninda bizde yaptik o bulusmalardan. Kaldi ki sunucudan dolayi hala ara sira gorusmelerimiz oluyor. @ArifÇ. iyi bilir. Izmire yolu dusup cayimizi kahvemizi icmek isteyen arkadaslarimizi her zaman beklerim tabi ki.

Sanaldan soyle olur boyle olur diyen arkadaslar cidden alakasiz konuşuyorlar. Yani ben sahsen kendim 100 belki 200 kisiyle gorusmusumdur hicbirseyde gelmedi basima.

Amerikadayken dahi arkadasim dedigim insanlari agirladim. Yani simdi gidip bu kadar guzel insanin icinde @GeN gibi bi ruh hastasini bulursan oda senin abdestsizligin derim ben.
O zaman adminiz tabi, yöneticimiz çayını az içmedik :)

Abi benim dilim yandi cokca. Yok oyle ask mesk falan. Kafa rahat. Gul-gec muhabbeti en iyisi. Samimiyetin fazlasi gereksiz benim icin.

Dostluklar guzel yoksa. Dostluk anlaminda gorusmeler guzel oluyor. Ona katiliyorum. Yillar once mesela Ankara'ya yolum dustu. @Redworm'un haberi olunca 989796959 kere beni aradi ahaha. Sagolsun cok guzel agirladi. Eski dostlardan.

Ben size tombul.sevgilimden bahsettim mi. Uğruna şiirler yazdığım aşkımdan. Tabiki bilmiyorsunuz. @thelord sen gelince anlat ben bulaşıkları yıkayacağım.

Geri