Ü
Üyelik Silinmiştir.
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Ben oldum..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
biz o zamanlar küçüktük sanırım .pBu forumda tanışıp evlenenler oldu, aşık olan, sevgili olan, bir şeyler olan çok kişi oldu..
.p
forumsal zamanları diyeyim o vakit, çok eski değil Arifcim .pbiz o zamanlar küçüktük sanırım .p
ben o zamanları bilmem Nef hanımcım.... ben yeni üyeyimforumsal zamanları diyeyim o vakit, çok eski değil Arifcim .p
O zaman adminiz tabi, yöneticimiz çayını az içmedik@Sux zamaninda bizde yaptik o bulusmalardan. Kaldi ki sunucudan dolayi hala ara sira gorusmelerimiz oluyor. @ArifÇ. iyi bilir. Izmire yolu dusup cayimizi kahvemizi icmek isteyen arkadaslarimizi her zaman beklerim tabi ki.
Sanaldan soyle olur boyle olur diyen arkadaslar cidden alakasiz konuşuyorlar. Yani ben sahsen kendim 100 belki 200 kisiyle gorusmusumdur hicbirseyde gelmedi basima.
Amerikadayken dahi arkadasim dedigim insanlari agirladim. Yani simdi gidip bu kadar guzel insanin icinde @GeN gibi bi ruh hastasini bulursan oda senin abdestsizligin derim ben.
Abi benim dilim yandi cokca. Yok oyle ask mesk falan. Kafa rahat. Gul-gec muhabbeti en iyisi. Samimiyetin fazlasi gereksiz benim icin.@Sux zamaninda bizde yaptik o bulusmalardan. Kaldi ki sunucudan dolayi hala ara sira gorusmelerimiz oluyor. @ArifÇ. iyi bilir. Izmire yolu dusup cayimizi kahvemizi icmek isteyen arkadaslarimizi her zaman beklerim tabi ki.
Sanaldan soyle olur boyle olur diyen arkadaslar cidden alakasiz konuşuyorlar. Yani ben sahsen kendim 100 belki 200 kisiyle gorusmusumdur hicbirseyde gelmedi basima.
Amerikadayken dahi arkadasim dedigim insanlari agirladim. Yani simdi gidip bu kadar guzel insanin icinde @GeN gibi bi ruh hastasini bulursan oda senin abdestsizligin derim ben.
bir çay içer miyiz? : slslsjiO zaman adminiz tabi, yöneticimiz çayını az içmedik![]()