Oyun Forumdan Bir Üye İçin İsim Vererek Yorum Yap

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 278 gün önce görüldü
rengimin deişmesi için ağlamam yalvarmam yönetimden sevgili de yapmam :pppp

Estağfurullah sıradan bir insanım. Söyleme öyle utanırım.

Dengeye alamayıp düşüşlerim var sevgili @Larien. Ama yine gülmeye şükretmeye devam. O değerli sözlerine işleyecek kadar önem verdiğin için sana teşekkür ediyorum. Dosthane aktardığın sevgine hayranım. Hep iyi ol, yanımda ol.:anla:

lanemoje

bir ev kadını çocuğu olarak elbette başımızın tacı olan ev kadınlarıyla ve onların yol arkadaşı en sadık dostlarından olan sarı el bezleriyle bir alıp veremediğim yok. lâkin ben mantık düşkünü ve her ne kadar burada goy goyun dibine vuran birisi olsam da gerek gerçek hayatımda gerekse de sanal hayatımda rasyonaliteye ve mantığa çok önem veriyorum. ister espri yap, istersen bir şeyi tartış ya da savun; ama bizi hayvanlardan ayıran en büyük özelliğimizi göz ardı edersen işte orada ben biterim. burada (şimdilerde gözükmeyen) iki tane ev kadınını baz alarak birkaç çıkış yaptım, yaparım da hatta yapacağım da :/ neden? ulan devlet memuru gibi forumda mesai mi yapılır? sen ev kadınısın ya. lafa gelince ev kadınları dünyanın yükü de falan da filan da bilmem ne diye bikk bikkk öteceksin ama biri laf söyledi mi hemen zırlayacaksın. senin evin yok mu, senin çoluğun çocuğun yok mu? ha gelip sana ne ne be adam diyebilirsin ama kendince dersin. bana diyemezsin. aile öyle içi boş beleş bir şey mi? sabahtan akşama kadar forumda sürtecektin madem ne diye evlendin? ha belki de bizim görmediğim kendilerince insanların dertleri vardır; ama bu yine de forumda sabahtan akşama kadar mal gibi takılmayı facebookta filan gördüğün 50 yaş üstü teyzelerin kakiri kikiri yaparak güldükleri gerizekalıca hazırlanmış esprileri ya da fotoğrafları burada paylaşmanı gerektirmez. bu ev kadınları için geçerli değil elbette. her kesimden herhangi birisi için geçerlidir şahsım adına. sadece derdim ev kadınlarıyla değil. bunlara benzer forumda daha niceleri var da onları tınlamıyorum. çünkü benim gözümde ev kadınlığı annelik gerçekten çok kutsaldır. gelip de forumda mesai yapacak kadar boş beleş bir kişi gözümde anne de olamaz ev kadını da olamaz :/

not: birçok cümlemde ikinci tekil kişiyi baz alarak konuştum. sen böylesin diye demedim. yanlış anlama yani. genel olarak ikinci tekil kişi. yoksa sen de evlisin sanırım ve mesela bak hiç gözüme batmadı burada olman.

Ashriel

yılların aşinalığı var üzerimizde evet. düşünce kalıplarının çoğunu sevmeyebilirim de sevebilirim de aynı şey senin için de geçerli. bir eşeklik yaptıysam özür dilerim elbette. yine olsa yine dilerim. yanlış hatırlamıyorsam en son bi kere daha mı tartışmıştık? olabilir. ama benim burada dikkat ettiğim husus; senin şahsından ziyade sırf seninle aşağı yukarı aynı şeyleri savunuyor diye saçma sapan adamları savunmandı galiba. bak yine de yanlış hatırlıyor olabilirim :/ yoksa ben öyle eskisi gibi sırf gıcıklık olsun diye cinslik yapmıyorum artık :))))) o yüzden kafandaki karamurat imgesini değiştirmen de fayda var. zira hiç tanışmadık. ben burada gördüğün gibi biri değilim, tahmin bile edemezsin. radyoda duyduğun gibi biriyim aşağı yukarı. burada sivrilmemin nedeni ceviz kadar beyni olmayanların fikri olmasındandır. ha ben einstein miyim? yooo sadece Rabbimin verdiği aklı kullanıyorum. diyorlar ki hakaret ediyorsun insanlara. yok lan ne hakareti :/ asıl hakareti onlar yapıyorlar körü körüne at gözlükleriyle hareket ettikleri için. müslümanız deyip, Allah'ın kendilerine verdiği aklı kullanmaktan aciz oldukları için. benim isyanım buna işte.

neyse hanımlar, kafa şişirmek istemiyorum. siz raad olun. sizle bi derdim yok. yarın gelin bi şarkı çalayım size :/

karamuratbenim aciklama icin tesekkurler, zaman ayirmissin, beklemedigim kadar detayli aciklama yapmissin, sagol. Hakli oldugun hatta benim de hak verdigim yanlar vardir cok isin ozune deginmeyecegim sonucta senin fikrin, ama sadece bu konuda degil cogu mevzuda genellemelerden hoslanmam, uzerime alindigimdan da degil ama bu kadar dile dolanmak hos degil. Kisiler baz alinsa da konusulsa daha hos olurdu. Ki belki de o bahsettiginiz kisilerden biri ev hanimi bile degildi :)

karamuratbenim aciklama icin tesekkurler, zaman ayirmissin, beklemedigim kadar detayli aciklama yapmissin, sagol. Hakli oldugun hatta benim de hak verdigim yanlar vardir cok isin ozune deginmeyecegim sonucta senin fikrin, ama sadece bu konuda degil cogu mevzuda genellemelerden hoslanmam, uzerime alindigimdan da degil ama bu kadar dile dolanmak hos degil. Kisiler baz alinsa da konusulsa daha hos olurdu. Ki belki de o bahsettiginiz kisilerden biri ev hanimi bile degildi :)

İsim verip arkadaşları rencide etmek istemedim. Kimlerden bahsettiğimi anlamışsınızdır diye düşünüyorum.

Ev kadını mıydı değil miydi? Hem belki de demişsin hem de kesin yargı belirtmişsin :/

Ki ben ikisini de ev kadını diye yazmışım hafızama. Ammaannn buurrhhhhh (bkz: burhan altintop) ne halleri varsa görsünler. Ben işte öylelerinden nefret ediyorum :/
Ayrıca şeyma subaşı'nın bacak boyunu merak edenleri de sevmiyorum :/

İsim verip arkadaşları rencide etmek istemedim. Kimlerden bahsettiğimi anlamışsınızdır diye düşünüyorum.

Ev kadını mıydı değil miydi? Hem belki de demişsin hem de kesin yargı belirtmişsin :/

Ki ben ikisini de ev kadını diye yazmışım hafızama. Ammaannn buurrhhhhh (bkz: burhan altintop) ne halleri varsa görsünler. Ben işte öylelerinden nefret ediyorum :/
Ayrıca şeyma subaşı'nın bacak boyunu merak edenleri de sevmiyorum :/

Ama bu sekilde iki kisiden fazlasini rencide etmis oldunuz bence :dusun: yani bu da benim fikrim tabii, siz daha iyi bilirsiniz.
Ev kadini olmadigindan eminim demem icin gozumle gormem lazim ki artik kisilerin kendi beyanlarina cok da guvenemeyecek durumdayim. Hem amaan neyse ne,zaten cok da onemli degil benim de fikrimce. Ben sizi anladim, umuyorum ki siz de beni anlamissinizdir. Hem seyma subasi konusunda da hemfikirsek sorun yok sanirim :)

Ama bu sekilde iki kisiden fazlasini rencide etmis oldunuz bence :dusun: yani bu da benim fikrim tabii, siz daha iyi bilirsiniz.
Ev kadini olmadigindan eminim demem icin gozumle gormem lazim ki artik kisilerin kendi beyanlarina cok da guvenemeyecek durumdayim. Hem amaan neyse ne,zaten cok da onemli degil benim de fikrimce. Ben sizi anladim, umuyorum ki siz de beni anlamissinizdir. Hem seyma subasi konusunda da hemfikirsek sorun yok sanirim :)

Olsunlar efenim, rencide olsunlar.
Ne oldukları önemli değil, ne yaptıkları önemli benim için :/

Estağfurullah efenim, ben daha iyi bilmem.
Anlıyorum ben de sizi.

tumblr_ne0qjeVXgO1qhttpto2_1280.jpg

@Rakınzel;

Benim siyah gülüm gel birlikte seyre çıkalım gel gel gelll. Dedikodu yapalım, hunharca gülelim, şarkılar patlatalım. Zaman dursun diye dilekler tutalım. :u1:

Duygu patlaması yaşıyorum beni çimdirir misin?:k1: Ama hiç uyandırma vazgeçtim.:se:

Bir dilek tuttum adı senn
Her hali seen
Nasıl sevdim seni bir bilsenn
Neyin varsa al gel
Ben hazırım yürümeye.

tumblr_ne0qjeVXgO1qhttpto2_1280.jpg

@Rakınzel;

Benim siyah gülüm gel birlikte seyre çıkalım gel gel gelll. Dedikodu yapalım, hunharca gülelim, şarkılar patlatalım. Zaman dursun diye dilekler tutalım. :u1:

Duygu patlaması yaşıyorum beni çimdirir misin?:k1: Ama hiç uyandırma vazgeçtim.:se:

Bir dilek tuttum adı senn
Her hali seen
Nasıl sevdim seni bir bilsenn
Neyin varsa al gel
Ben hazırım yürümeye.

Sabah sabah yavuklumdan alamadım böyle mesaj. :dyg:
Günaydın kırık saç uçlarına kuşlar kondurduğum yavrucum. Biriciğim.

[YOUTUBE]iWyzg0PtEY0[/YOUTUBE]

Morsalkım Rakınzel yok bir dilek tuttum adı sen, yok efendim kırık saç uçlarına kuş kondurduğum bilmem ne :liv: bana yok mu o sözlerden ya :sırıt: Ben de istiyorum, tşk.

Anna Karenina senden de istiyorum. Şiyirli bir şeyler. Hepinizi vururum yoksa, hamd olsun bugün de tehdit ettim birilerini, tşk.

hepinize hayırlı cumalar.

Geri