Oyun Forumdan Bir Üye İçin İsim Vererek Yorum Yap

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 277 gün önce görüldü
Calismak daha mantıklı değil mi aslında aksljk bana da silah yakışmaz ben hemen eller havaya deyince ellerimi kaldiririm

bence de çalışmak daha mantıklı doğru dediniz edri bey :aeg: ben zaten korkarım ya öyle şeyler yapamam, ben düşüp bayılırım, boş verin en iyisi biz çay içelim edri bey, O Ses Türkiye ne zamandı ki

Sığır .. Farklı niklerin var biliyorum ve henüz bu niki almadın ama bil ki sana en yakışan nik budur; Sığır.
İnsanın kendisine saygısı kalmayınca kimseye kalmazmış sen bunun canlı bir örneğisin ve acınacak haldesin ama bil ki sana acımayacağım.

bence de çalışmak daha mantıklı doğru dediniz edri bey :aeg: ben zaten korkarım ya öyle şeyler yapamam, ben düşüp bayılırım, boş verin en iyisi biz çay içelim edri bey, O Ses Türkiye ne zamandı ki
Allah razı olsun sizden Larien hanım, hata yapmami engellediniz.ajlgkf az daha bu genç yaşimmda kocaya varacaktim.Hakkinizi nasıl öderim bilmiyorum ajlfnfkf

Allah razı olsun sizden Larien hanım, hata yapmami engellediniz.ajlgkf az daha bu genç yaşimmda kocaya varacaktim.Hakkinizi nasıl öderim bilmiyorum ajlfnfkf

sjdhfkj bu konuşma beni güldürdü ya dur güldürme eski halime dönüyorum öhöm
ne demek edri bey estfr, ne zaman akıl danışmak isterseniz ben kendim bizzat Larien olarak buralardayım

larien
yaşam kuzusu​

Yaşam kuzusu mu ? ajslsj Ben iki tane kuzu biliyorum . birincisi babam bana küçükken kuzu almıştı seveyim diye ben de kesin mangal yapmak karnımız dostum demiştim.ajldjjsk bir de bizim memlekette derya kuzusu diye bagirirlar ama onlara dokunmayalim çünkü derya çok kızar ajslks

sjdhfkj bu konuşma beni güldürdü ya dur güldürme eski halime dönüyorum öhöm
ne demek edri bey estfr, ne zaman akıl danışmak isterseniz ben kendim bizzat Larien olarak buralardayım

larien
yaşam kuzusu​
Yaşam kuzusu mu ? ajslsj Ben iki tane kuzu biliyorum . birincisi babam bana küçükken kuzu almıştı seveyim diye ben de kesin mangal yapmak karnımız dostum demiştim.ajldjjsk bir de bizim memlekette derya kuzusu diye bagirirlar ama onlara dokunmayalim çünkü derya çok kızar ajslks

Bide benim espirilerime laf ediyonuz :liv:

Ayy:D esprilere bak
yeter artik senin bu kizlara ettigin git burdan:sırıt:

A. Son dönemlerde yeğenler için kitap konusunda gerçekten yardımı dokunan, samimiyeti takdir edilesi :)

Geri