Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
karamuratbenim aciklama icin tesekkurler, zaman ayirmissin, beklemedigim kadar detayli aciklama yapmissin, sagol. Hakli oldugun hatta benim de hak verdigim yanlar vardir cok isin ozune deginmeyecegim sonucta senin fikrin, ama sadece bu konuda degil cogu mevzuda genellemelerden hoslanmam, uzerime alindigimdan da degil ama bu kadar dile dolanmak hos degil. Kisiler baz alinsa da konusulsa daha hos olurdu. Ki belki de o bahsettiginiz kisilerden biri ev hanimi bile degildi![]()
İsim verip arkadaşları rencide etmek istemedim. Kimlerden bahsettiğimi anlamışsınızdır diye düşünüyorum.
Ev kadını mıydı değil miydi? Hem belki de demişsin hem de kesin yargı belirtmişsin :/
Ki ben ikisini de ev kadını diye yazmışım hafızama. Ammaannn buurrhhhhh (bkz: burhan altintop) ne halleri varsa görsünler. Ben işte öylelerinden nefret ediyorum :/
Ayrıca şeyma subaşı'nın bacak boyunu merak edenleri de sevmiyorum :/
Ama bu sekilde iki kisiden fazlasini rencide etmis oldunuz bence :dusun: yani bu da benim fikrim tabii, siz daha iyi bilirsiniz.
Ev kadini olmadigindan eminim demem icin gozumle gormem lazim ki artik kisilerin kendi beyanlarina cok da guvenemeyecek durumdayim. Hem amaan neyse ne,zaten cok da onemli degil benim de fikrimce. Ben sizi anladim, umuyorum ki siz de beni anlamissinizdir. Hem seyma subasi konusunda da hemfikirsek sorun yok sanirim![]()
![]()
@Rakınzel;
Benim siyah gülüm gel birlikte seyre çıkalım gel gel gelll. Dedikodu yapalım, hunharca gülelim, şarkılar patlatalım. Zaman dursun diye dilekler tutalım. :u1:
Duygu patlaması yaşıyorum beni çimdirir misin?:k1: Ama hiç uyandırma vazgeçtim.:se:
Bir dilek tuttum adı senn
Her hali seen
Nasıl sevdim seni bir bilsenn
Neyin varsa al gel
Ben hazırım yürümeye.
La'edri karşim hayırdır kocaya mı vardin
bana yok mu o sözlerden ya :sırıt: Ben de istiyorum, tşk.