Oyun Forumdan Bir Üye İçin İsim Vererek Yorum Yap

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 277 gün önce görüldü
İsmini vermek istemiyorum ama Larien hamfendi çoğ seviliyor arada benide sevsenize olm

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsim verip rencide etmek istemiyorum ama havayıdişleyen beyfendiyi sevdiğinizi neden göstermiyorsunuz olm
Muhakkak seviliyorsunuz fakat sanırım sizden çekiniyorlar. Bu ikazdan sonra, sevgi yağmuruna tutulacaksınız. Hep çikiletalar, çaylar, çiçekler yeter diyeceksiniz loth bey.
Hepsi düşüncesiz bunların. Gereğini yapacağız loth bey :parti:

İsmimi verip kendimi rencide etmek istemiyorum ama benim nickim havayidisleyen adam evet o benim.

Sevgi eylem gerektirir Laroyon hanim , sevgi yagmuruna luzum yok cicekler bocekler pikaçularda kalabilir ben kuru soğana tav olabilen bir bireyim bide çok tatliyim buradan güzel bağyanlarada seslenmis olayim kiss yu hepinize.

Hepisini ıslak meşe palamuduyla dovelim lara hanım yoksa yola gelmez bunlar.
Larien

:D:D çok güldüm öhöm neyse.

Ne kadar da haklısınız @havayıdişleyenadam. Hepisi meşe palamudunu hakediyor bunların. Kuru soğan mı yollasınlar yani, ben o paragraftan onu çıkarıyorum.
İnsanın sinüslerini bozuyorlar bunlar, lütfen seven sevdiğine sevdiğini söylesin.

Ve bir atalar sözüyle bitirmek istiyorum sözlerimi: gönül bir sırça saraydır kırılırsa yapılmaz. Ve sözlerime niçe'den bir alıntıyla devam etmek istiyorum: GiDeCek OLan KaraR Vermi$se GönüLdeN, baNa saDeCe ÇekiLmek DüŞer ÖnüNdeN

Lafın özü: AnlaAyan yok SözLeRimden Uyku FiraR gözLERİmden

Kendimi durduramıyom :kaç:

:D:D çok güldüm öhöm neyse.

Ne kadar da haklısınız @havayıdişleyenadam. Hepisi meşe palamudunu hakediyor bunların. Kuru soğan mı yollasınlar yani, ben o paragraftan onu çıkarıyorum.
İnsanın sinüslerini bozuyorlar bunlar, lütfen seven sevdiğine sevdiğini söylesin.

Ve bir atalar sözüyle bitirmek istiyorum sözlerimi: gönül bir sırça saraydır kırılırsa yapılmaz. Ve sözlerime niçe'den bir alıntıyla devam etmek istiyorum: GiDeCek OLan KaraR Vermi$se GönüLdeN, baNa saDeCe ÇekiLmek DüŞer ÖnüNdeN

Lafın özü: AnlaAyan yok SözLeRimden Uyku FiraR gözLERİmden

Kendimi durduramıyom :kaç:
Müsadenizle.

d159d85d9ee2fbbe87488b6323327771.jpg

Çavlan2 öğretmenım , hanımefendi kendini bilir. nerede ne konuşması gerektiğinin farkında . en önemlisi burasının sanal olduğunun farkında ..

Poseidon forma üye olduğumdan beri hep aynı :)

Geri