Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Scarlett O'hara nerelerdesin, iyi misin?
Ben kendi adıma konuşmuştum. Çok skldm çalışmaktan, zengin bir koca bulup varmayı düşünüyorum askshfkdAnna Karenina gel de beni kurtar bu La'edri beyden :sırıt: Beni evlendirmeyi kafasına koydu.
hava çok soğuk edri bey, şimdi varamayabilirim. Hem yine geç oldu baksananız hava falan karardı.
Ben kendi adıma konuşmuştum. Çok skldm çalışmaktan, zengin bir koca bulup varmayı düşünüyorum askshfkd

Allah şu zengin kocayı icat eden den razı olsun.ahskskjk Yoksa nasıl kurtulurduk sefalettenhsfjh ha tamam jdkjs bence çok mantıklı düşünmüşsün edri bey![]()
Allah şu zengin kocayı icat eden den razı olsun.ahskskjk Yoksa nasıl kurtulurduk sefaletten
Calismak daha mantıklı değil mi aslında aksljk bana da silah yakışmaz ben hemen eller havaya deyince ellerimi kaldiririmAslında banka soyabilirdik fakat o biraz riskli sdşş Bir kere bana maske yakışmaz. :aeg: