forumdaki kutuplaşma üzerine yapıcı bir başlık

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kutuplasanlar birbirini sevmiyor birbirlerine laf sokmaktan keyif alıyor :p

bizler olan bitenleri eleştiriyoruz, onlar bir katili savunuyorlar. bknz: ben devlet bahceliyi yada kılıcdaroğlunu savunsam eyvallah haklılar diyecegim. onuda yapmıyorum.

Bazıları ot misali bi düşüncen olsun ama düşün be arkadaş o beyin nie var sende yanlışta olsa düşün savun bir şeyleri

bence bu konuda yapıcı değil yıkıcı tartışmalar olacaktır

Bazıları ot misali bi düşüncen olsun ama düşün be arkadaş o beyin nie var sende yanlışta olsa düşün savun bir şeyleri

savunmuyoruz ki, savunsak tamamen yahudi lobisinin özel kalemi olacaz onların gozunde heralde. eleştiri bak olup bitenlere eleştiri veriyoru.z...

mesela benim siyasi konularda karşı tarafı aşağılayıcı yorumlar yapan, normal konularda da milletle dalga geçen, onlara hakaretler savuran, dini aşağılayan, saygısız, edepsiz biri olarak bahsedilmem bunun doğru olduğunu ispatlar mı :)

yapıcı başlık demişştim yine millet ağzına geleni saymış :)

ya da bi dakka şu var ateistsin eyv bilmem necisin ama biz saygı gösteriyorsak. Sende bize saygı göster her şeyi dalgaya alma benim dinime senin hakaret etmeye hakkın var mı?

Mesela ben cok cahilim düsüncesizim düsünemiyorum diye dıslıyorlar beni :( Hep kutup hep kutup :(

Soğuk Kahve tabi ikimiz arasında yapıcılık had safhada :d

peki azra hanım insanlardan hoşgörü dilerken, daha bu konu başlığı altında yaptığınz ilk yorumun ayrıştırıcı bir mesaj olduğunun, solcu imam adlı üyeye yaptığını yorumların hakarete varabilecek yorumlar olduğunun farkında olarak mı dilediniz. :)

Ülkede kutuplaşma var yemişim forumu

dinsiz imansız allahsız dediğiniz küba bile 1 gün iş durdurdu maden şehitlerimiz için.... demek neymiş en buyuk dinmiş emek. emek yücedir.

Kutuplaşmak derken? Yani soğuk mu oluyoruz dondurucu mu oluyoruz :/ Neyse kötüydü arkadaşlar ben cahilim espiri yapamıyorum by.

demek istediğim, burada kimse kimseye saygı göstermiyor. kimse kusura bakmasın. şu grup benle dalga geçiyor, aşağılıyor. lütfen geçelim bunları hepiniz, hepimiz aynıyız. fenayız yani :) masum rolü oynamaları lütfen bir kenara bırakıp, bir kere de olsa içinizden geleni paylaşın :)

feveran ikimiz aynı anda yorum yaptık yani ben yorum yaptıktan sonra senin yorumunu gördüm. Ben burda kişiye özel bi tavır sergilemiyorum genel olarak şu son zamanlarda siyaset konuşulurken dini alet edip hakaret edenleredir söylediğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri