Forumdaki karakterlerin hayatlarını merak etmek.

Konu sahibi son olarak 3002 gün önce görüldü
Birini çok merak etmiştim. Öyle bir stalk yaptım ki istediğimden fazlasını öğrendim hakkında :d
stalk harika birşey
başka da merak etmedim zaten

Waterlelie'nin ve Rakınzel'in hayatlarını merak ediyorum.

climax. tahmini 6 yıldır bulunduğum tüm forumlarda kendisi de vardı. bu süreç boyunca mesleği, yaşı, medeni durumu dışında hiçbir bilgisi yok. gören, konuşan, tanışan yok, varsa da bu zamana kadar duymadım. haftanın konuğu falan öyle şeylere de çıkmaz. pandoranın kutusu climaxdan daha az gizemlidir bana göre.

climax. tahmini 6 yıldır bulunduğum tüm forumlarda kendisi de vardı. bu süreç boyunca mesleği, yaşı, medeni durumu dışında hiçbir bilgisi yok. gören, konuşan, tanışan yok, varsa da bu zamana kadar duymadım. haftanın konuğu falan öyle şeylere de çıkmaz. pandoranın kutusu climaxdan daha az gizemlidir bana göre.

çoook eskiden takıldığımız bi forumda bi süreliğine profile fotisini koymuştu. ama tabi hayal meyal hatırlıyorum. yine de görebilen nadir insanlardan olduğum için şanslıyım.:D şu an baya değişmiştir. gizemli olmak baya havalı olmalı. çok istesem de ben pek beceremiyorum.

ben: forumlarda özel hayatımı çok fazla ifşa etmicem ya gizli gizli takılıcam
yine ben: çilek sk. no:37 d:5 üsküdar'da oturuy

çoook eskiden takıldığımız bi forumda bi süreliğine profile fotisini koymuştu. ama tabi hayal meyal hatırlıyorum. yine de görebilen nadir insanlardan olduğum için şanslıyım.:D şu an baya değişmiştir. gizemli olmak baya havalı olmalı. çok istesem de ben pek beceremiyorum.

ben: forumlarda özel hayatımı çok fazla ifşa etmicem ya gizli gizli takılıcam
yine ben: çilek sk. no:37 d:5 üsküdar'da oturuy

asgdsjsja gezi olayları senesinde takıldığımız forumda yine gezi olayları ile ilgili bi tartışma konusunda benden alıntı yapıp oggy şeriat meraklısıdır, söylediklerine itibar etmeyiniz diye bi yorum yapmıştı hiç unutmam o yorumunu. cemal amcayla sürtüşmeleri ise effffffsaneydi. ahdjskska :cici:

Lan skshdusjsksk. Sanırım en çok buna güldüm bugün.

başıma geldi , napicaksin benim real hayatimi bi bitmediler vallahi insanları salın bi yahu.

Burda başka real de başka hayatlar mı yaşıyorsunuz?

Hayatlarını merak ettiklerimin hayatlarına girdim.​
Teşekkürler.​

veri veri veri sad bro
paramın peşine düştüler
help me xs

Sukur paramiz yok o zaman.. sad.

Geri