Forumdaki karakterlerin hayatlarını merak etmek.

Konu sahibi son olarak 3002 gün önce görüldü
Başkalarının hayatları bu kadar ilgilerini çekiyorsa roman okusun meraklı tazeler.

Ne başkasını merak ederim ne kendimi anlatırım..

Zaman geçirip, yorumlarını okuduğumuz,
Duruşunu beğendiğimiz ya da beğenmediğimiz kişiler hakkında elbet merak uyandıran durumlar yaşıyoruz.

Ben merak ederim,
Bu burda böyle ama, real yaşantısında nasıl?
Fikirlerini böyle özgürce dile getirebiliyor mu?
Yoksa fasulyeden mi sayılıyor felan diye..

şu an saçı topuz olan var mı

acabına diye merak ettim mesela

Yorumlarina bakarak, kisiligini merak ettigim insanlar elbette oldu.

Garip olanda herkesin atanamamış öğretmen olması :hh:

Başkalarının ilişkilerinden tut kişisel hayatına kadar meraktan ortan ikiye ayrılıp sonra işler beklediği gibi gitmeyince 'aa ne merak etmesi , o taraklarda bezim mi olur benim?' diye takılanlar var bir de.
Oysa merak son derece insani bir duygu, binbir çeşit laf dolamak yerine gidip bizzat sormayı deneyebilirsiniz.

Yav o biri vardı, enteldi biraz. 8 yıldır hala öğrenciyim diyor. Bu ne bitmez okulmuş arkadaş? Hala okuyor mu acaba!?!

Etmiyorum desem yalan olur.

Bir de merak ettiği kişileri sorması için bana adam yollayanlar var. Bi zeki sizsiniz ve ben de anlamıyorum zaten. lskjsljs

Kimseyi merak etmediğim gibi merak edilmek de istemiyorum.
Öykü anlatmaya da dinlemeye de üşeniyorum.

Merak edilmek istiyorum, merak eden yok. Halbuki uzun uzun anlatirdim :T: yazik oldu.

Aslında merak edebilirim bu doğal ama öğrenmek için uğraşmam tanışırsak öğrenirim.
Ama kendim için o kadar şeffaf olmam.
İşine baksın fazla merak iyi değil.

Gerçek hayattakiyle foruma yansıttığı yanlarını merak etmek.

Herkesin bir yaşam öyküsü vardır mutlaka.Gün içinde dinlediklerimden farklı ya da benzer, ne farkeder.

Geri