Forumdaki karakterlerin hayatlarını merak etmek.

Konu sahibi son olarak 3001 gün önce görüldü
Forumun sanal bir ortam olduğunu unutup reel'e geçme merakı. Peşinde hayal kırıklığı ve dedikodu getirme ihtimali olan düşünce. Bence hiç merak etmemek daha hayırlı:p ya da
"bir şeylerin peşinde" olan insan işi .

Sanal alemde de olsa etkilesim kurdugu insani tanima durtusudur.
Bazen hayal kiriklikari yaratsa da istisnai durumlar soz konusu olabiliyor.

Maria seni öpebilir miyim ? :)
Yahu ne güzel bir konu bu merak yüzünden neler geldi başıma okadar merak ettiler ki şimdi en küçük fırsatta e hani o öyleydi bak bak görüyor musun diyorlar :D
Banane ya ? Kimse kim neyse ne . bana insan mı ? bana saygılı mı ? tamamdır. illa kaşı gözü yaşamı bilinmek zorunda değil. Fare gibi köşelerde fırsat kollamayın işinize bakın sizinde bir hayatınız olduğunu ve ona bakmanız gerektiğini düşünüyorum :))
düşünsene özelime gelip hesap soranlar oldu tercihimi belirttiğim halde :)
Ben kimsenin özelini merak etmiyorsam sende uzak duracaksın hadi işine .)

Ya benim genelde şöyle oluyor. Forumda soğuk , mesafeli ve ukala biri izlenimi verip reele taşıdığımda sen böyle bir adam mıydın deyip severler genelde ;)

Salonumdaki koltuk desenlerine kadar hayatımın tüm ayrıntısı Lethe'de ;)

2 açıpta tarihimizi okuyup öğreniyim demezler böle boş işler peşinde koşabilirler

Bana da her yerde fotoğraf paylaşmıyorum ve telefonda sohbet etmiyorum diye fake misin diyenler oldu =) ya da erkek olduğumu düşünenler.

Hey gidi cehalet =)

Bir süre sonra alışıyor insanlar, ben böyle mesafeli olarak mutluyum kabul edenin başımın üstünde yeri var etmeyene güle güle .

hayatını merak ettiğim kimse yok forumda herkes gözönünde her şey ortada zaten.

Merak etkili bir dürtüdür ve herkes bu dürtüyü hisseder .. Dengeli bir şekilde olduktan sonra sıkıntı çıkmaz ..

çok meraksızım zerre gıdım azcık ucundan bilem merak etmiom

İlgisiz olduğum bir konu ve bazen çığırından çıkarcasına başkalarının hayatını bilmek isteyen kişilerin sağlıklı ruh haline sahip olmadığını düşünüyorum

insan meraklı bir hayvan türüdür, demiş ünlü bi bilim adamı
ama ben buradaki kimseyi merak etmiyorum tabi
acaba insan değil miyim?:asd:

Biri şu kiyi birleştirebilir mi üzerime üzerime geliyor

Genelde forumsal dedikodu kazaninin içinde olan kişiler kendileri :p Burda konuya aleyhte yazanlar bile bir çok kişinin dedikodusunu merak edip yapmış, yaptırmıştır :p

Geri