Forumdaki karakterlerin hayatlarını merak etmek.

Konu sahibi son olarak 3002 gün önce görüldü
Ben futbolcu abimizi çok merak ediyorum mesela :d ne yiyor ne içiyor, nasıl yaşıyor falan :d

Merak edilecek bir durum yada kişinin geçerli bir sebebi olmalı. Kişiler burada farklı gerçek hayatta daha farklı olarak takılabiliyorlar. Nedense burada kabadayı gibi takılanlar dışarda dışlanmış ve dayak yiyen tipler oluyor. Her konuda fikri olanlar aynı şekilde hiç bir konuda fikri alınmayan tipler oluyor. O yüzden merak uyandırması için geçerli bir sebep olmalı :)

Nabıyon hacı ? Ne var ne yok? Naptın müdür ? :hello:

Alırım adammın aklını desem :P
İyi mi ? Kötü mü ?
Onu de bari de benim de aklıma takılmasın :T:

Çekelim bir film Reis :P

stalkla tc kimlik no bile bulduğum için ilgi alanıma giren kişinin maalesef kaçışı yok. :D

Kimse beni merak etmediyse küsüp giderim buralardan.

bir kere biriyle buluşmuştum -hemcinsim- ve sonra hakkında dedikodular çıktı; yine forum ortamından biriydi. buluştuğuma bin kere pişman oldum. zaten sonra forumlar bendeki eski değerini yitirdi, artık gelip iki saçmalıyor ve gidiyorum, dışardaki insanları tanımaya daha çok meraklıyım. ki hayat dışarda, burada değil.

Serap'a ne oldu da otuz yaşından sonra evlenme isteği bastırdı. En önemlisi de evlendi mi? Yapabildi mi, hiç mi boşanmayacak?

Ona buna soruyorlar bir de. Sordukları kişi sorulan kişiye iletmiyor gibi. Normal hayatınızda gamınız, işiniz gücünüz kalmadı da işsiz işsiz millete onu bunu mu soruyorsunuz anlamadım ki.

yani burada hemen herkes kendine bir profil olusturuyor. dolayisiyla burada farkli olan her insanin gercek hayati fazlasiyla sasirtir. yeni seyler ogrenmek adina her insanin hayatindan bir şeyler kapmanin faydalari yadsinamaz. tabi bunun bir de dostluk tarafi var. guzel seyler bunlar.

Geri