Forumdaki karakterlerin hayatlarını merak etmek.

Konu sahibi son olarak 3002 gün önce görüldü
Enlerim var forumdan değiller hiç sanki onlar merak etsin tüm günümü paylaşıyorum gerisi ötede dursun.

yani insan ister istemez sorar la bu kim neci acaba ne yapıo normal hayatta , aaa nekadar güzel konuşuo yada aaaa nekadar sexsi yada aaa nekadarda abaza , aaaa nekadar centilmen

Merak ettiğim bişey olursa sorarım çoğu insan zaten kendinden bahsetmeye dursun bayılırlar :)

Meraklarini giderek kaynak bknz: ucuncu kisilerden bilgi bulamayinca, kendi kafa, psikolojik arzu ve istegine gore totosundan sallayan tiplerdir ayrica :) Hurmetler.

Ahanda fakir ve eziğim.
mazlumun yaninda yer alisim bundandir ahshdj.
random gulmem ama bak .s

Forumda bir kaç tane var öyle üye özel hayatını merak ettiğim. Cinsel hayatı umduğu gibi gitmiyor olabilir, nirvanaya ulaşamıyor olabilir, menopoza girmiş olabilir, kocası veya sevgilisi mutlu edemiyor olabilir. Hakikaten merak ediyorum. Yoksa bu tür davranışlarının başka açıklaması olamaz.

Ee napsın başka merak edecek kimsecikleri yoksa anca forumdakileri merak eder,kendi edildiğinde de "ayy off snn be slk." moduna bağlanan beyin ergeni arkadaşlarımız var.
Ben merak ettiğim kişiler ile irtibat halinde olduğumdan rahatım merakta kalmıyorum. Çok hoş xd

Maral beni çok merak ediyodu bence.
Facebook ta takip edip like yapıp fotograflarimin photoshop olduğunu söyleyip memelerimin dusuklugunu dile getirmişti. Valla Kezban olmaktan daha iyi bunlar.
Bastım engeli napıyım.

Ama açıkça dile getirecek kadar saf olmasaymis iyiymiş be serçe.

Kendime benzettiğim birileri olursa onları merak ederim evet. Ama adını yaşını işini değil, içini.
He tanımak için de kılımı kıpırdatmam orası ayrı. İzlemek, dinlemekten daha yeğ benim için ondan sanırım.

Hiç kimsenin hayatını merak etmiyorum.Gizli ajanım ben bi kişi takip ediyorum sadece mecburiyetten :(

İnsan hayatında yeri olmayan insanların hayatını didik didik tek sebepten merak eder. Kıskançlık :)

Ben ederim, benim ilgi alanım insanların kara kaşı kara gözü olmaz genelde ( istisnalar hariç )

Samimi olup her gun muhabbet ettigim insanlari merak eder endiselenirim de gerekirse.

sevdiğim saydığım tek tük kişileri merak ederim.

haber almazsam yazarım.

Aklıma Beyazın Tarkan için söyledikleri geldi bir programda : DDD

[YOUTUBE]5jGqYHPN3kw[/YOUTUBE]

Geri