Forumdaki karakterlerin hayatlarını merak etmek.

Konu sahibi son olarak 3002 gün önce görüldü
Çizgi karakter değiliz hiçbirimiz elbetteki birbirimizin hayatlarını merak ederiz fakat
Herşeyin zamanı sırası ve kişiye göre değişkenliği var (: ŞıpTanıdı olmamak gerek.
( Bu adamda amma sallıyor ha diyorsunuz duyuyorum yahu)

Hic merak etmedim, etmiyorumda.
Cok mu meraksizim. :T:

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herkesin merak ederim.
ama öğrenmek istemem, öğrendikçe hayal kırıklığı oluyo :D

Sen kimsin adlı bölümde bazı karakterler hayata geçirilmiştir zevkle izliyoruz.

merak etmem pek çok kişiyi , iplemem açıkcası, öğrendiklerimle zaten sohbetim daimdir.

beni kimse merak etmedi :T: Sky seni ettiler mi?

Anlam veremediğim başlıktır. (tanım)

Forumdaki karakterler ne demek bilmiyorum lakin ilk mesaj içeriğine bakınca ne demek istenildiği anlaşılıyor. Hak verdiğim yanlar olmasına rağmen (forumları dating sites olarak görme hususunda) şunu da söylemeden geçemeyeceğim maria, kişisel saldırı olarak almayacağına güveniyorum.

Forum ve haricinde ayrı kişilik, karakter ve rollere sahip insanların yanında bu mecrayı verimli kullanan insanlar olduğunu da unutup onları da almanya yenildiği için yenik sayan kişi beyanı.

Arpes sayıları çok az. Bahsettiğin şeyi biliyorum ve gerçekten verimli olduğunu düşündüğüm yıllardır hayatımda olan kişilerlede tanıştım kendimi baz alarak yazmaktan ziyade (bu konu da detay vermeden ketum davraniyorum)genel bir beyanı dile getirmek diyelim biz ona.

Özel hayat benim hiç ilgi alanım değil. Bu konuda istemsiz kısıtlarım. Ne meraklanırım ne meraklandırırım.

Burda farklı davrananların reelde de böyle mi acaba diye merak ediyorum bazen :D mesela The :D

beni gerçek hayatta da tanımasını istediklerim var :D
burda görülenin iki katı deliyim ;p

The Sadece seni merak ediyorum Reeldede böyle deli dolu musun acaba . :)

Kavga etmeyin ben hepinize konu açarım :/

Söylemleriyle davranışları çelişen forum üyelerinin, kendilerini masum göstermek istedikleri sözlük konusu. Kimseye yüz verme ve hiç kimseyle iletişim halinde olma merak edilmezsin.

Banlanan insanlar ne yapıyor acaba,çok merak edilesi bi durum.

Geri