Hatem
Elmas Üye
Yepyeni bir MeriçSende arif ç gibi ol ajsbdbdndnnd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yepyeni bir MeriçSende arif ç gibi ol ajsbdbdndnnd
Estfrllh saygimiz sonsuz, adamin kimseye satastigi yok ama oda bir secenek.Yepyeni bir Meriç
Yok la severim kendisini yani bir sohbetimiz yok ama renkli bir kişilik. Kendisi ile sansürsüz de bir çay içmek isterdimEstfrllh saygimiz sonsuz, adamin kimseye satastigi yok ama oda bir secenek.
deftere demiştim, şimdilik kabul edildi, çıkıyorum konudan...
www.ircforumlari.com.tr
Sansürsüz istiyoruz. @BuYuCu özel yöneticisi olsun (:
ya sen beni gülmekten öldüreceksin .d.d.d.d
Sen bugün kızlara şarkı atmadin.
Unutursan omrunden birgun daha eksilir.
O degilde
Ayin enlerine iki erkek yazmissin bunlardan biri ben digeri kendin.
Dusunuyorum bazen neden hep bayanları yazıyorsun.
![]()
2020-Kasım Ayı En'leri
Merhaba arkadaşlar, 2020 Kasım ayının size göre enleri kimler ise bu başlık altından 1 ay boyunca yazabilirsiniz. Her kategori için birden fazla isim yazmanızı tavsiye etmiyorum. Birinci nickten sonra yazılan nickler dikkate alınmayacaktır. Sonuçlar ayın sonunda duyurulacaktır. Forum yönetimi...www.ircforumlari.com.tr
Bence İsmail sansürsüze en güzel başkanlık edersin
Anladin Sen
Ama o yollar zararlı diken batar ayağına![]()
Sana da şarkı atıyorum, insan bir teşekkür eder; teşekkür görmeyince neden atayım sana
Cinsel tercihim kızlar üzerine efendim, erkekleri pek gözlemlemiyorum (:
Senin tecrüben var, tecrübeli severiz ahahah
Onuda okey de yuzune vurunca attin istersen inkar edebilirsin.
Ayrıca cinsel tercihin bayanlar üzerine değilde balıklar üzerine ya tutarsa misali
Yalniz doğru ben tecrubeliyim. Eğer birgün bayan arkadaşlardan biri DM lerini forum ortasına atarsa ailecek tecrübe kazaniriz
Dikkat et
kandırma bizi hiç öyle şeyler olmadı hani... geç mi geldik bizgruplaşan kadın üyelerden birinin gruba ihaneti, grubun diğer üyelerinin ona gizliden gizliye laf sokması ardından o üyenin patlayıp gruba dair her şeyi ifşa etmesi............ en sevdiğim forum kaosu..........
kandırma bizi hiç öyle şeyler olmadı hani... geç mi geldik biz![]()
Burada bir gruba ait olmayan bir tek kişi varsa o da benim. İnsanların bir gruba ait olma isteği doğal bir duygu. Daha iyisini bulunca yeni gruba uyum sağlaması da normal. İnşallah ben de bir gün ait olduğum yeri bulurum. Nerede bilmiyorum ama nasıl bir yer olduğunu biliyorum.
Yazım yanlışın var başlıkta ama oda olsun.
gruplaşan kadın üyelerden birinin gruba ihaneti, grubun diğer üyelerinin ona gizliden gizliye laf sokması ardından o üyenin patlayıp gruba dair her şeyi ifşa etmesi............ en sevdiğim forum kaosu..........