Forumdaki kadınların gruplaşması .p

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Sen bugün kızlara şarkı atmadin.
Unutursan omrunden birgun daha eksilir.

O degilde
Ayin enlerine iki erkek yazmissin bunlardan biri ben digeri kendin.
Dusunuyorum bazen neden hep bayanları yazıyorsun.

Bence İsmail sansürsüze en güzel başkanlık edersin
Anladin Sen :)

Ama o yollar zararlı diken batar ayağına :D

Sansürsüz istiyoruz. @BuYuCu özel yöneticisi olsun (:

Baştan sona okudum... çünkü işsizlique
Yalnız konu nerden nereye geldi asfksşjf sansürsüz bölümü de ilk kez duydum. Atışmalara da “ay niye öyle dedi ki, ne oldu ki” diyip durdum....

kızlar dedikodu grubunuz falan varsa beni de alın nolur. Sessiz sedasız dururum köşede..
dedikodu taşımam kimseye, çok karakterliyim :p

Sen bugün kızlara şarkı atmadin.
Unutursan omrunden birgun daha eksilir.

O degilde
Ayin enlerine iki erkek yazmissin bunlardan biri ben digeri kendin.
Dusunuyorum bazen neden hep bayanları yazıyorsun.

Bence İsmail sansürsüze en güzel başkanlık edersin
Anladin Sen :)

Ama o yollar zararlı diken batar ayağına :D

Sana da şarkı atıyorum, insan bir teşekkür eder; teşekkür görmeyince neden atayım sana :D
Cinsel tercihim kızlar üzerine efendim, erkekleri pek gözlemlemiyorum (:
Senin tecrüben var, tecrübeli severiz ahahah

Onuda okey de yuzune vurunca attin istersen inkar edebilirsin.
Ayrıca cinsel tercihin bayanlar üzerine değilde balıklar üzerine ya tutarsa misali :)
Yalniz doğru ben tecrubeliyim. Eğer birgün bayan arkadaşlardan biri DM lerini forum ortasına atarsa ailecek tecrübe kazaniriz :D
Dikkat et
Sana da şarkı atıyorum, insan bir teşekkür eder; teşekkür görmeyince neden atayım sana :D
Cinsel tercihim kızlar üzerine efendim, erkekleri pek gözlemlemiyorum (:
Senin tecrüben var, tecrübeli severiz ahahah

Onuda okey de yuzune vurunca attin istersen inkar edebilirsin.
Ayrıca cinsel tercihin bayanlar üzerine değilde balıklar üzerine ya tutarsa misali :)
Yalniz doğru ben tecrubeliyim. Eğer birgün bayan arkadaşlardan biri DM lerini forum ortasına atarsa ailecek tecrübe kazaniriz :D
Dikkat et

Forum dedikoduları ile çok kafa yoruyorsun bence.
Kimseye şarkı hediye etmek zorunda değilim, bir sonraki şarkıda seni yazmayacağım mesela. Beğeni atanlara göre hareket ediyorum, kriterimi merak ediyorsan. @Melodram önceki şarkı hediyeme bir dönüt vermedi diye, en sonuncu da onu yazmadım mesela. Listede unuttum diye @Lefty için özel bir şarkı da hediye ettim mesela, o da bana hediye etti. Dönüt önemli bir şey.
Atacak bir şeyi olan varsa atar zaten, kimsenin elini tutmuyorum. Eli temiz olanlar atsın, forum çok pis :D
Türlü türlü balık var; siyasi balık, sportif balık, seksi balık... Entelektüel biriyim kahretmesin.

Kızlar bir kenara çekilsin, gruplaşma evrimi geçiriyorum ahah @Sade torbadan beni çekecek birazdan, hangi gruba düşecez bakalım :D
Kaos çıkacak başlığı iyi dağıttık yalnız, epey çene çaldım başlıkta. @Kitai yi bile çektim :p

gruplaşan kadın üyelerden birinin gruba ihaneti, grubun diğer üyelerinin ona gizliden gizliye laf sokması ardından o üyenin patlayıp gruba dair her şeyi ifşa etmesi............ en sevdiğim forum kaosu..........

gruplaşan kadın üyelerden birinin gruba ihaneti, grubun diğer üyelerinin ona gizliden gizliye laf sokması ardından o üyenin patlayıp gruba dair her şeyi ifşa etmesi............ en sevdiğim forum kaosu..........
kandırma bizi hiç öyle şeyler olmadı hani... geç mi geldik biz :(

e burada mini çaplı bir werewolf oyunu dönmüş yahu.. hala devam ediyor.. çünkü Alfa kurdu bulamamışsınız ;))))9)9)

Burada bir gruba ait olmayan bir tek kişi varsa o da benim. İnsanların bir gruba ait olma isteği doğal bir duygu. Daha iyisini bulunca yeni gruba uyum sağlaması da normal. İnşallah ben de bir gün ait olduğum yeri bulurum. Nerede bilmiyorum ama nasıl bir yer olduğunu biliyorum.
Yazım yanlışın var başlıkta ama oda olsun.

da ayrı huri dinime küfreden müslüman olsa demesinler.
hoş geldin, ayın üyesi..
1x.gif1x.gif1x.gif1x.gif1x.gif1x.gif1x.gif1x.gif1x.gif1x.gif1x.gif1x.gif1x.gif

Banada geldi o haber

Hatta neler neler :)
Anlatayım sana sen benim gizli ajandamsin :D

Geri