Bence de guzeldi. Hep bu biz istemiyoruz diyenlerin yuzunden oldu. Hem istemeyip hem konuya girdiler.. ondan...Olm ne bileyim güzeldi ya. Lan tek ben özlüyorum galiba.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence de guzeldi. Hep bu biz istemiyoruz diyenlerin yuzunden oldu. Hem istemeyip hem konuya girdiler.. ondan...Olm ne bileyim güzeldi ya. Lan tek ben özlüyorum galiba.
ben gelene kadar dağıtmışlar ortalığı neysesaçmalama, ölümüne 0.7 ama sana yok!
Onlara kucak dolusu laflarim var. Sansürsüz olsa söylerdim mesela.Bence de guzeldi. Hep bu biz istemiyoruz diyenlerin yuzunden oldu. Hem istemeyip hem konuya girdiler.. ondan...
Moruk ben de ozluyorum ama adamlarin dedigi teknik olarak dogru. Ki sen bile orda istemedin bir uyeye saglam laf sokuodun.Olm ne bileyim güzeldi ya. Lan tek ben özlüyorum galiba.
oyun bitti oyuncu yeni geliyor...ben gelene kadar dağıtmışlar ortalığı neyse
saçının çekilme olayını ben bir düşüneyim, heyet onay verirse bi vs atarız ?
ama senin bu yaptığın ayıp, gerçektenoyun bitti oyuncu yeni geliyor...
kazıtıyorum saçlarımı artık, daha gür çıksın diye, üzgünüm geymır![]()
Yavrum hatırlarsan konuyu, adam o bahsettiğin dildoyu sevmediği üyelere orada laf sokmak için kulanmisti. Sabote ettiler olm o bölümü resmenMoruk ben de ozluyorum ama adamlarin dedigi teknik olarak dogru. Ki sen bile orda istemedin bir uyeye saglam laf sokuodun.
Zaten forum icinde nispetende olsa bir kavga oluo ama en fazla" su lan "diyorlar adamlar.
Ama sansursuz kufur etmeyi kolaylastirinca kavga etmek isteyen ordan laf sokuodu. Tamam eglenceli ayip konular aciliodu ama dedim ya ister istemez illaki tartisma cikiodu.
Adam dildoyu almis icerde gozune kestirdigini kovaliyordu.
Bu forumun paralelevrendeki kufurlu halini dusun, resident evil olur olm o bölüm.
O yuzden hic gerek yok, bir de ayarimiz yok harbiden "kendi adima solim bu tarafda bile random arasina mk koymadan duramiyorum" o yuzden oyle bir yere girince seytana donusmeden duramiyorum.
Birak bu taraf da hababam sinifinda ki ahmet gibi temiz kalmaya calisalim ajdjdjjdjd
geç geldin, 100 tane sağa yatık çizgi, 100 tane sola yatık çizgi çekipama senin bu yaptığın ayıp, gerçekten
Ksjdjdkkd illaki edicekler olm hasmin seni en savunmasiz yerde yakalar. D rapor icin harika bi mekan. He belki su anda eskisi gibi olmaz ama ne bilim olmYavrum hatırlarsan konuyu, adam o bahsettiğin dildoyu sevmediği üyelere orada laf sokmak için kulanmisti. Sabote ettiler olm o bölümü resmen
Ahahah gittigi yere kadar artık.Ksjdjdkkd illaki edicekler olm hasmin seni em savunmasiz yerde yakalar. D rapor icin harika bi mekan. He belki su anda eskisi gibi olmaz ama ne bilim olm
Kshdjdkjd catfight izlemek daha guzel bu taraf da, en azindan biz erkeklerden daha kapali ama daha medeni klan savasi yapiyorlar.Ahahah gittigi yere kadar artık.
+1Konu gruplasan kizlardan yine erkeklerin pisliklerine dondu goruyorsunuz.. biz hala cok tatli ve sekeriz..
Kshdjdkjd catfight izlemek daha guzel bu taraf da, en azindan biz erkeklerden daha kapali ama daha medeni klan savasi yapiyorlar.
ashsjhshshs. lütfen unut melo. sansürsüz bölümün verdiği cesaretle attım herhalde nasıl bi kafaysasansürsüz bölümde şey vardı, ses kayıtları kısmı.
hilal teletabideki süpürgenin taklidini yapmıştı, hala unutamıyorum onu sjhsjshs
sansürsüze dair hatırladığım ve anladığım şeyin süpürge sesi olması...
Sende arif ç gibi ol ajsbdbdndnndOnlar daha çok tehlikeli olm.