Forumdaki kadınların gruplaşması .p

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Bence de guzeldi. Hep bu biz istemiyoruz diyenlerin yuzunden oldu. Hem istemeyip hem konuya girdiler.. ondan...
Onlara kucak dolusu laflarim var. Sansürsüz olsa söylerdim mesela.

Lan zaten sen rahatsız oluyorsun diye kurulmus orası. Görme ki rahatsız olma diye. Ama israrla giriyorsun bir de raporluyorsun.

Ben anlamıyorum nasıl bir kafa yapısı bu.

Olm ne bileyim güzeldi ya. Lan tek ben özlüyorum galiba.
Moruk ben de ozluyorum ama adamlarin dedigi teknik olarak dogru. Ki sen bile orda istemedin bir uyeye saglam laf sokuodun.
Zaten forum icinde nispetende olsa bir kavga oluo ama en fazla" su lan "diyorlar adamlar.

Ama sansursuz kufur etmeyi kolaylastirinca kavga etmek isteyen ordan laf sokuodu. Tamam eglenceli ayip konular aciliodu ama dedim ya ister istemez illaki tartisma cikiodu.
Adam dildoyu almis icerde gozune kestirdigini kovaliyordu.

Bu forumun paralelevrendeki kufurlu halini dusun, resident evil olur olm o bölüm.
O yuzden hic gerek yok, bir de ayarimiz yok harbiden "kendi adima solim bu tarafda bile random arasina mk koymadan duramiyorum" o yuzden oyle bir yere girince seytana donusmeden duramiyorum.
Birak bu taraf da hababam sinifinda ki ahmet gibi temiz kalmaya calisalim ajdjdjjdjd

ben gelene kadar dağıtmışlar ortalığı neyse
saçının çekilme olayını ben bir düşüneyim, heyet onay verirse bi vs atarız ?
oyun bitti oyuncu yeni geliyor...
kazıtıyorum saçlarımı artık, daha gür çıksın diye, üzgünüm geymır :(

sansürsüz bölümde şey vardı, ses kayıtları kısmı.
hilal teletabideki süpürgenin taklidini yapmıştı, hala unutamıyorum onu sjhsjshs :D
sansürsüze dair hatırladığım ve anladığım şeyin süpürge sesi olması...

Moruk ben de ozluyorum ama adamlarin dedigi teknik olarak dogru. Ki sen bile orda istemedin bir uyeye saglam laf sokuodun.
Zaten forum icinde nispetende olsa bir kavga oluo ama en fazla" su lan "diyorlar adamlar.

Ama sansursuz kufur etmeyi kolaylastirinca kavga etmek isteyen ordan laf sokuodu. Tamam eglenceli ayip konular aciliodu ama dedim ya ister istemez illaki tartisma cikiodu.
Adam dildoyu almis icerde gozune kestirdigini kovaliyordu.

Bu forumun paralelevrendeki kufurlu halini dusun, resident evil olur olm o bölüm.
O yuzden hic gerek yok, bir de ayarimiz yok harbiden "kendi adima solim bu tarafda bile random arasina mk koymadan duramiyorum" o yuzden oyle bir yere girince seytana donusmeden duramiyorum.
Birak bu taraf da hababam sinifinda ki ahmet gibi temiz kalmaya calisalim ajdjdjjdjd
Yavrum hatırlarsan konuyu, adam o bahsettiğin dildoyu sevmediği üyelere orada laf sokmak için kulanmisti. Sabote ettiler olm o bölümü resmen

ama senin bu yaptığın ayıp, gerçekten
geç geldin, 100 tane sağa yatık çizgi, 100 tane sola yatık çizgi çekip
100 kere de geç kaldığım için özür dilerim yaz deftere, cezadan sonra konuşalım.
eskiden böyleydi dimi ya :( ben defter kenarlarına motif yapardım cezayı unutup...

Yavrum hatırlarsan konuyu, adam o bahsettiğin dildoyu sevmediği üyelere orada laf sokmak için kulanmisti. Sabote ettiler olm o bölümü resmen
Ksjdjdkkd illaki edicekler olm hasmin seni en savunmasiz yerde yakalar. D rapor icin harika bi mekan. He belki su anda eskisi gibi olmaz ama ne bilim olm

Konu gruplasan kizlardan yine erkeklerin pisliklerine dondu goruyorsunuz.. biz hala cok tatli ve sekeriz..

Her şeyi kontrol altına almak isteyen bir kaç kadın üye var ve onlara sürekli biat eden erkek üyeler beğeni tıklayan arkalarında dolanan ezik tipler. Sorun onlardan çıkıyor. Böyle hooop birleşip insanları sindirmeye çalışıyorlar.

Yoksa burda çok iyi niyetli kızlar ve dostlukları var. Zaten onlar kimseye bulaşmıyor.

Gözlemlerim böyle.

sansürsüz bölümde şey vardı, ses kayıtları kısmı.
hilal teletabideki süpürgenin taklidini yapmıştı, hala unutamıyorum onu sjhsjshs :D
sansürsüze dair hatırladığım ve anladığım şeyin süpürge sesi olması...
ashsjhshshs. lütfen unut melo. sansürsüz bölümün verdiği cesaretle attım herhalde nasıl bi kafaysa :emoji_unamused:

Geri