Ya seni evire çevire tokatlaya tokatlaya terastan atıcam en sonunda o olacak bak adam… ne gayliğimi gördün ulan hüptirikSlash gay ama olsun. Bana o gözle bakmıyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya seni evire çevire tokatlaya tokatlaya terastan atıcam en sonunda o olacak bak adam… ne gayliğimi gördün ulan hüptirikSlash gay ama olsun. Bana o gözle bakmıyor
Norveç'te buluştuğumuzda böyle demiyordun ama.
Ya seni evire çevire tokatlaya tokatlaya terastan atıcam en sonunda o olacak bak adam… ne gayliğimi gördün ulan hüptirik
Onlar bize neler diyor. Az bile…çok acımasızsınız kızlar..insanın yakısıklıgı olmadığı böyle de yüzüne vurulmaz…
Opsiyone..evet.Forumdaki yakışıklı erkek(opsiyonel) Forum erkeklerinin ekseriyetle yakışıklı olmaması (yaş aldıkça gayleşmişler), kızlarının güzel olması sorunsalı.
ya tamam tipsiz olabilirler ama böyle de söylenmlfşsjjOnlar bize neler diyor. Az bile…
Kamkim olsanaBir Rus atasözü der ki erkeğin makbulü maymundan hallice olanıdır.
kankiliğin teması ne olacak ? asıodjaoısjdasKamkim olsana
Zevkle olurum. Ne yapacağız?Kamkim olsana
KamkilikZevkle olurum. Ne yapacağız?
ne diyebilir ki abi " yaaaaaaaa black şu bilekliği de alsanaaaaaaaaaaaaaaaaaa "Zevkle olurum. Ne yapacağız?
Üffff bu ne bayatlik...ne diyebilir ki abi " yaaaaaaaa black şu bilekliği de alsanaaaaaaaaaaaaaaaaaa "
Hiç kankim olmadı, çok mutlu oldum şu an.Kamkilik