Forumdaki hangi yakışıklı erkekle kanki olmak isterdin?

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
ya yakışıklılığı boş ver, hangi erkekle kanki olmak istedin de olurdu......................................

(yakışıklı değil ama sempatik olması bir alternatiflik yaratır mı? )

thalassa yazdığın özelliklerde bi süreyya var o da erkek değil....... ama bi saniye...... süreyya unisex bi isim........ yoksa...........

Bence var. Yoksa bedavaya bu kriterler aciklanmaz. Arastirmak lazim .p

thalassa yazdığın özelliklerde bi süreyya var o da erkek değil....... ama bi saniye...... süreyya unisex bi isim........ yoksa...........
Süreyya erkek çıkarsa iki yıldır onunla bir hayat kurmak istediğim için kendimi banlamak zorunda kalırım. Hayır buna inanmak istemiyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben aramam bulurlar nasilsa .d .d

Gensler bu arada istenilen kriterlere uygun varsa aranizda thalassaya pm please .p

kanki olmak isterdiniz dedik, hayat kurmak istediğim diyor adam...... hem süreyya öyle alenen şeyleri sevmez...... 3 paragraflık azarı ye de gör şimdi.......

kanki olmak isterdiniz dedik, hayat kurmak istediğim diyor adam...... hem süreyya öyle alenen şeyleri sevmez...... 3 paragraflık azarı ye de gör şimdi.......
Süreyya beni azarlamaz ya da erkekse azarlasın bu iş burada bitsin

zaten kısıtlı sayıda yakışıklı var-bu da kalbi kırılmasın üyelerin diye söylenmiş bir yalan olabilir-, onlarla da kanki mi olalım? hoş değil... ama nick vereceksek hem yakışıklı hem de dünya güzeli oggy ile ölümüne kanka olabiliriz... baby yoda'm benim...

fark ettiyseniz, ben nick yazmadım çümkü forumdaki bütün yakışıklılar kamkim.....................

Moderatör tarafında düzenlendi:
evli üyelere kankiliğimin zevk vermemesi normal...... siz bi de beni bekar üyelere sorun....... mesela la edriye sorabilirsiniz.......

Geri