Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tamam seni yeni kamkim ilan ediyorum Black beycigim.Hiç kankim olmadı, çok mutlu oldum şu an.
Eskisinin başına ne geldi Süri? Bi' tedirgin oldum şimdi.Tamam seni yeni kamkim ilan ediyorum Black beycigim.
Onu sonra konusalim istersen.Eskisinin başına ne geldi Süri? Bi' tedirgin oldum şimdi.
Hatem in şakaları çok değişik iyi katlanıyorsun
Hakka yürüdü ama nasil demeEskisinin başına ne geldi Süri? Bi' tedirgin oldum şimdi.
Hiç kankim olmadı, çok mutlu oldum şu an.
e yanlış mıyım? kim bu yakışıklılar sen biliyor musun?Ay neler söylüyorsunuz içlik efendim Sjsssj
Yaw sen daha iyi bilirsin ki bir adam yaş geçtikçe olgunlaşır ve seksi olur tecrübeden mütevellit napacaksın bebe belikle allasen. Bi kaç kişi var fena sayılmaz burda ahahahe yanlış mıyım? kim bu yakışıklılar sen biliyor musun?
Aynen iço ;)yakışıklılar kim? fosilleri geçin. aegishjalmur desen yaşlandı eski güzelliği yok. oggy desen kilo almış. blackheart desen vücüdünü gördük yüzünü görmedik. ne bileyim ben yakışıklı da yok ki.