forumdaki erkeklerin, kadınlardan daha birikimli olmaları

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonuçta burasi kimsenin zekası ile sidik yaristirabilecegi bir yer olmadigindan kimse forumda ki kızlar birikimsiz/cahil gibi saçma sapan ithamlarda bulunup assagilayamaz.

ben dedim kısa keselim diye uzatmak sıkıntı yaratacak yoksa aferin puder :d

Forumu Bu kadar ciddiye almadığım için alaka kurmadigimi anlayacak kapasite nin olduğunu biliyorum .: D

Tabi canım! Olan çevren forumdan ve full time burdasın. Hiç ciddiye almıyorsun zaten!! Sonra hep kapasite ve kalite mevzusuna döner konu :) Biraz fransızca ya da ispanyolca konuş da entelektüel ol...

Tabi canım! Olan çevren forumdan ve full time burdasın. Hiç ciddiye almıyorsun zaten!! Sonra hep kapasite ve kalite mevzusuna döner konu :) Biraz fransızca ya da ispanyolca konuş da entelektüel ol...

Puis-je vous aider?: )))))
Tartışmayı öğren Kisisellestirmeden sonra konuşalım.

İftardan sonra devam edinde kitlenmesin konu ya çekirdeksiz sarmıyo takip etmek aşlsdkaşsdsadlhkjk

Sakin olun genşler freide im land freide in der werld :p

lan ben de az bişi kürtçe öğrendiydim :/

Hala potansiyelimi göstermedim ben.;( ( evet saldırı bekliyorum)
Bu konudan çıkaracağımız sonuç : Konularda tartışma potansiyelinizin olduğu insanlarla özelleşmeyin. Afgdjdh

Sanirim tutamayacagim kendimi , zaten adetim degil.
Scarlett o'hara ; mesaj kutun dolmus sanirim hem destek hem kostek mesajlari aliyorsun.
Dedigim gibi konu ustunlukten cikmis , hakarete varmak uzere.
Ve yine tekrarliyorum ki , sen onlarin beyinlerine hitap ederken onlar seni belden asagilariyla dinledikleri icin anlasilman imkansiz.

Burada ustunlukten bahsettikten sonra , halklarin esitliginden , dunyanin adaletsizliginden , kapitalizmin acimasizligi veya sosyalizmin gerekliliginden dem vurdugunuz konularda gorusmek uzere ...

Nasıl bir kıyaslama lan bu ? :D Zekanın ve birikimin cinsiyetimi olur ?

Kardeş ekmek aslanın ağzında, bir hhatun kolay düşürülmüyor, erkekler her perşembe toplanıp meydan larousse okuyoz biz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri