forumdaki erkeklerin, kadınlardan daha birikimli olmaları

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetici arkadaşın; biz forum erkekleri, körüz, sağırız her konuda destekli, desteksiz birbirimizi severiz, olarak açıkladığı başlıktır.
Bkz: Çok komik oluyor, devam edin lütfen. lkjşlkjş

kızlar bu tarz konularda çok hassaslar. hemen sinirlenirler bak dene bunu sosyolojik araştırmalarında. :d

Niye hepiniz sözlükmüş gibi yazıyoyosunuz.

Açıklamanın dahi başlığı kurtarmıyor.
Denenmek istenen forum üyeleri değil, forum kadın üyeleridir ki bu aynı miktarda zeka yoksunluğu belirtisidir. Tespit değil deneme yapmış kendini zeki sanan arkadaş. Bir şey yapıyorsun bari biraz düşün üzerine de düzgün bir sonuç elde et.
Öptüm tatlış.

konuda bir tane ben zekiyim şeklinde bir mesaj paylaşmadım ama bu kendi dünyasına şartlanmış kurgucu kadınla tartışmaya giremem senin zekana yetişemem ben :d

Silinen mesajlardan konu ile ilgili olanlar tekrar açıldı arkadaşlar. Serbest kürsüye alındı ve konuda alıntı etiketleme yapılması dolayısıyla serbesttir.

Banlananlar daha sonra editör mü oluyo la . :S

O 10 erkek o kadar birikimli ki bir konu icin gunlerce yazip bir yere varamiyorlar. Vay efendim sonra ben neden banlandim. :p

Bilgili kişiler yaşasın, cahiller ölsün . :S

Benim silinen bir postum var ve o da şöyle; Bu forumda neden EmRe hariç geri kalan adminler bayan? Konuyla alakasız diye silinmiş...
Bu konu, forumdaki birikimi fazla olan erkeklerin, birikimi fazla olan bayan sayısından fazla olmasıyla alakalı bir konu..

Kadın erkek ayırımı yaptığın için zeka yoksunu yakıştırması yapıyorum, erkek olduğun için değil. Sırf ben yakıştırmada bulunuyorum diye öyle olduğun anlamına gelmiyor bu kadar alınmamalısın. Aramızda sen kadın erkek ayırımı yaparken ben sen ayırım yaptığın için seni erkek diye öteliyorum. Şimdi git saçma salak eğlence bulacağım diye insanları yermekten vazgeçerek başla işe ki anlama yetisi zayıf ama kadınlardan kendini üstün görüyor demesinler.

haha tamam majesteleri hadi sen de müritlerini topla uza bakalım : ) (yine bi bok anlamadım )

Benim silinen bir postum var ve o da şöyle; Bu forumda neden EmRe hariç geri kalan adminler bayan? Konuyla alakasız diye silinmiş...
Bu konu, forumdaki birikimi fazla olan erkeklerin, birikimi fazla olan bayan sayısından fazla olmasıyla alakalı bir konu..

Onun nedeni o değil.

Lan buraya çok genel kültürlü bir yorum yapıp zeki görünecektim ama yorumları okumaya başlayınca unuttum bq.

Şimdi kim daha çok birikimli karara bağlandımı acaba :dusun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri