forumdaki dedikodu kazaninda neler oluyor herkes itiraflarini yazsin

• Kullanıcı Azra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3321 gün önce görüldü
O zaman dedikoduların kaynağı yönetim:D onlar herkesin yazdığını okuyorsa kim kime ne diyor biliyorlar demektir. Yönetim bir açıklama bekliyoruz:hö:

Emre buraya gel ve herşei açıklığa kavuştur ortalık karışcak yoksa asdfg

Özel mesaj okuma şeysi ile ilgili bir açıklama yapayım.
Eski adminlerden biri ile olan konuşmamda, ex admin PM okumayı sağlayan eklentinin bu forumda kurulu olmadığını söylemişti.
Zaten eklenti demek risk demek.He kurulu olsa bile vbulletin deneyimi olan bilir ki yönetimin tamamı değil ancak root adminin / sitenin sahibinin okuma yetkisi olur.

Forumda kimsenin özel mesajı okunmuyor. yöneticilerin böyle bir yetkisi yok.
üye olduğunuz sitelerde yaşadığınız sorunları burada da yaşayacaksınız diye bir kaide yok.
Bugüne kadar kimsenin kişisel bilgilerine veya özeline müdahale etmedik.

Özel mesaj okuma şeysi ile ilgili bir açıklama yapayım.
Eski adminlerden biri ile olan konuşmamda, ex admin PM okumayı sağlayan eklentinin bu forumda kurulu olmadığını söylemişti.
Zaten eklenti demek risk demek.He kurulu olsa bile vbulletin deneyimi olan bilir ki yönetimin tamamı değil ancak root adminin / sitenin sahibinin okuma yetkisi olur.

Burada yanlışlık var burdan bir önceki forumda site sahibi bir adamı admin yaptı adam tüm pmleri okuyordu yani yetki ile alakalı bu site sahibi mevzusu değil ama yönetim tabiki kurucuda..

Özellerin okunması zaten hiç etik olmaz zaruri bir durum dışında.Özel orası adı üstünde, eğer okunacaksa neden özel mesajlaşma olsun ki?
Ama bir üye özellerden tehdit aldığını yahut çok rahatsız edildiğini söylerse belki yönetimdeki en üst kişi tedbir amacı ile ya da o üyenin söylediklerinin ispatlanması açısından üyeninde izni ile özel mesajlarını kontrol edebilir.( bu benim düşüncemdir )

Ikinokta dan başka kimse ile mesajlasmiyorum :s
okuyun özel falan degil:D

Yılın itirafı bence: p

Burada yanlışlık var burdan bir önceki forumda site sahibi bir adamı admin yaptı adam tüm pmleri okuyordu yani yetki ile alakalı bu site sahibi mevzusu değil ama yönetim tabiki kurucuda..

Site sahibinden kasıt root yetkisini kast ettim yani %100 yetki.
Her admine verilmeyebilir.Benim eskiden admin olduğum bir forumda eklenti olmasına rağmen okuma yetkim yoktu mesela.
Emre'de az önce açıklama yaptı zaten kimsenin özeline karışılmadığına dair.

Tehdit de olsa veya başka bir konu da özel kısım okunamaz buna benzer tüm istekleri reddederiz.
Bugüne kadar böyle bir durum yapmış olsaydık emin olun başka forumlar gibi bizde ifşa olurduk.
tüm kişiseliniz ve özeliniz sizi ilgilendirir.
böyle söylentiler forumu kötülemek isteyen kişilerin ortaya attığı karalamalardır.

Eğer kişi özel mesaj yoluyla tehdit alıyor ise pm'ler de rapor edilebiliyor. Bunun için özel okumaya gerek yok.

Geri